Cüneyt Ülsever, Hürriyet'ten kovuldu...

Cüneyt Ülsever, Hürriyet'ten kovuldu...

Emin Çölaşan ve Bekir Coşkun'un ardından Cüneyt Ülsever de Hürriyet gazetesinden kovuldu.

Hürriyet gazetesinde yazıları önce haftada bir güne indirilen ve 3 haftadır da yazıları yayınlanmayan Cüneyt Ülsever'in gazeteyle ilişiğinin kesildiği öğrenildi.

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç ile girdiği son polemiklerin ardından uslubunu iyice sertleştiren Cüneyt Ülsever'in bu tarzından rahatsız olan gazetenin Genel yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu'nun, önce Ülsever'in yazılarını haftada bir güne indirdiği ve ardından da yazıları yayınlamama kararı aldı.

Berberoğlu, son olarak da Ülsever'in gazetedeki işine son verme kararı aldığı öğrenildi.

İşten çıkarıldığına ilişkin tebligatın henüz Cüneyt Ülsever'e yapılmadığı ve tebligatın hafta başında Ülsever'e yapılacağı öğrenildi.

Hürriyet gazetesi, daha önce de Bekir Coşkun ile Emin Çölaşan'ı kovmuştu.

AHMET KEKEÇ'LE SERT POLEMİK

Cüneyt Ülsever, son günlerde Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç ile sert bir polemiğe girmişti. Ülsever köşesinden Kekeç'e oldukça sert yazılar yazmış ve bir yazısının sonunu, 'Şerefin varsa bu açıklamamı köşenden yayınlarsın' demiş ve polemiği şeref tartışmasına dökmüştü. Ahmet Kekeç  de köşesinden 'Şerefsiz kim' başlığıyla Ülsever'i konu alan bir yazı yazmıştı.

Bu tartışmaların ardından Hürriyet gazetesi Genel yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu'nun, Cüneyt Ülsever'in işine son verdiği öğrenildi.

ROTAHABER 

Etiketler :