Cuntacılar Cenazeyi de fişlemişler

Cuntacılar Cenazeyi de fişlemişler

Gölcük Donanma Komutanlığı’na yapılan baskında ele geçirilen belgeler, Esad Coşan Hocaefendi’nin cenazesine katılanların bile fişlendiğini ortaya koydu.

Gölcük Donanma Komutanlığı’na yapılan baskında ele geçirilen belgeler, Esad Coşan Hocaefendi’nin cenazesine katılanların bile fişlendiğini ortaya koydu. Yer altındaki zulalardan çıkarılan poşetlerde Mahmut Esat Coşan Hocaefendi’nin cenaze törenine ait görüntülerin yanısıra, Akit gazetesinin bazı nüshalarının ve SP lideri Erbakan’a ait kamera kayıtlarının bulunduğu bildirildi.

Murat Alan'ın haberi

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 06.12.2010 tarihli arama ve el koyma kararıyla Gölcük Donanma Komutanlığı’na yapılan baskında İstihbarat Şube Müdürlüğü zulasında anahtarlık kalem ve oda spreyi püskürtücüsü şeklinde kamera düzenekleriyle çok sayıda gizli kamera kaydı ele geçirildi. Zuladan çıkan poşetlerde Akit gazetesi, okurlarına hediye ettiği belli yerlerine el yazısı notlar düşüldüğü bazı eserler, Mahmut Es'ad Coşan Hocaefendinin cenaze törenine ait görüntüler ile cemaat mensuplarının sohbet kayıtları, “Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan” şeklinde notun bulunduğu kamera kayıtlarının bulunduğu belirtildi.

DONANMA ZULASINDAN ÇIKTI

Donanma Komutanlığı Askeri Savcısı Askeri Hakim Albay Ruşen Karaahmetoğlu tarafından imzalanan 31 sayfalık arama tutanağında İstihbarat Şube Müdürlüğünde yapılan aramada İstihbarat Kısım Amirliği kapısının girişinde, kapının hemen içeriye doğru ön tarafında yer alan karoların vakumlu alet yardımıyla yerinden çıkartıldığı, açılan boşlukta 1 adet boş olmak üzere 9 adet siyah poşet bulunduğu, 1 adet özet mavi olmak üzere toplam 10 adet poşetin birden ona kadar numaralandırılarak açılan boşluklardan çıkartıldığı belirtiliyor.

Çıkan torbaların kamera kaydı alınarak Donanma Komutanlığı Adli Müşavirliği eşliğinde yapılan incelemesinde Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan’a ait görüntüler ve bazı hoca efendilerin  isimlerinin yer aldığı sohbet kayıtlarının bulunduğu vurgulanıyor.

ODA SPREYİNDE KAMERA, 28 ŞUBAT KİTAPLARI TUTANAKTA

Torbalarda “28 Şubat”, “Halk Savaşında Temel Taktikler”, “Doğu Perinçek 28 Şubat ve Ordu” başlıklı üç kitap, Akit gazetesinin bazı sayıları, Süleyman Tunahan Hazretleri isimli bazı kitaplar ve notlar bulunduğu belirtiliyor. İncelemede 5 nolu torbadan beyaz renkli üzerinde siyah ve gri renkli kabloların sarılı olduğu Discover marka koku yayıcı bulunduğu, yapılan incelemede cihazın içerisinde kamera düzeneği olduğu değerlendirilen bir cisim görüldüğü, yine torbada kamera olduğu düşünülen kalem ve anahtarlık olduğu  ifade ediliyor. Aynı torbada birçok gizli kamera ekipmanı, kaset ve bulunan kameralara ait bataryalar olduğu belirtiliyor. 

Askeri savcı eşliğinde yapılan incelemede o torbalardan çıkan gizli kamera düzenekleri ve kamera kayıtlarının bir kısmı ise şöyle:  28 Şubat (kitap), Halk Savaşında Temel Taktikler(kitap), Doğu Perinçek 28 Şubat ve Ordu (kitap), Akit gazetesinin bazı sayıları, Akit Süleyman Tunahan Hazretleri (kitap).

5 nolu torbada beyaz renkli üzerinde siyah ve gri renkli kabloların sarılı olduğu Discover marka koku yayıcı ancak içerisinde kamera düzeneği olduğu değerlendirilen cisim, 2 adet jk-212 cd ve jk-212 a ibareli yazılı kamera, 1 adet gri renkli kulaklık, “Kahvehane görüntüleri” ibareli bir kaset, Doğu 1 nolu kamera kayıtları, Erbakan konuşmaları ibareli bir kaset, Kadir Gecesi görüntüleri, RP iftarı konuşmaları, Nakşibendi tarikatı görüntüleri, Es'ad Coşan’ın cenaze görüntüleri, 1 adet JK 007a ibareli küçük kamera, 1 adet ses mikrofonu olduğu değerlendirilen uzun kablolu cisim, bir adet yükseltici olduğu düşünülen cisim, bu cisme ait 3 adet anten görünümlü cisim ve çok sayıda kamera kaydı. Akit-


 

Etiketler :