Daha iyi olmak zorundayız

Daha iyi olmak zorundayız

Hami genç futbolculardan memnun değil

Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Azerbaycan ile yaptıkları özel maçta 2-0 galip gelen futbolcularının performansını yetersiz bulduğunu söyledi.

Mandıralı, maçtan sonra yaptığı açıklamada, milli takıma alınmayan oyuncuları görmek amacıyla bu hazırlık maçını oynadıklarını belirterek, ''İstediğimiz gibi değiller, ama kazanmak adına verdikleri mücadeleden dolayı hepsini kutluyorum. Bu oyuncularımız daha iyi olmak zorunda, çünkü kapasite ve kalite olarak Azerbaycan'dan çok daha üst düzeydeler. Maç boyunca gösterdikleri performans çok tatmin edici değildi. Buna karşın, maçın sonlarında gelen gollerle kazanmak yine de güzel'' dedi.

Kadroda yer alan oyuncuları Akdeniz Oyunları için bir araya getirdiklerini ifade eden Hami Mandıralı, beğendikleri sporcuları, Akdeniz Oyunları'na götürecekleri takıma dahil edeceklerini bildirdi.

Mandıralı, artık Ümit Milli Takım'ın 2011 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 9 Haziranda deplasmanda Ermenistan ile yapacağı maça konsantre olacaklarını ifade ederek, ''Umarım o maçı da kazanır, hedeflerimize emin adımlarla ilerleriz'' diye konuştu.

Etiketler :