Daha vizyona girmeden korsanı çıktı

Daha vizyona girmeden korsanı çıktı

Vizyona girmeden korsanın basıldığı ihbarı üzerine "Kurtlar Vadisi Gladio" filminin yapımcısı ve başrol oyuncusu emniyete geldi...

20 Kasım'da izleyicilerle buluşacak olan Kurtlar Vadisi Gladio sinema filminin korsan CD'sinin Ankara'da satıldığı haberleri üzerine şirket avukatı Faruk Çetinkaya , Pana Film Genel Müdürü Saadettin Namoğlu ile başrol oyuncusu Musa Uzunlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Güvenlik Şube Müdürlüğü Fikri Mülkiyet Hakları Büro Amirliği'ne müracaatta bulunan şirket yetkilikleri çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pana Film Genel Müdürü Saadettin Namoğlu Ankara'da bazı yerlerde korsan CD'lerin satıldığı haberleri üzerine CD'leri aldırdıklarını ancak CD'lerin boş olduğunu gördüklerini söyledi. Tedbir amacıyla müracaat yaptıklarını ifade eden Namoğlu , 'Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri kendilerinin ciddi bir şekilde mücadele edeceklerini söylediler. Tedbir amaçlı içimiz rahat bir şekilde müracaatımızı yaptık' diye konuştu. Pana Film avukatı Faruk Çetinkaya ise, halkın kandırıldığını ifade ederek 'Kartonetlerin içindeki CD'ler boş. Halkımız bu konuda kandırılıyor. Boş CD'leri satıyorlar' şeklinde konuştu.

Kurtlar Vadisi Gladio Filminin başrol oyuncusu Musa Uzunlar ise, filmin çıkmadan korsanının çıktığı söylentilerinin kendilerini rahatsız ettiğini ifade etti. Emniyetten yardım istediklerini söyleyen Uzunlar, emniyetin cevaben konuyu takip ettiğini kendilerine belirttiğini söyledi. Büyük zaman ve paralarla filmin harcandığını söyleyen Uzunlar, 'Bir kalemde elden gitmesi emeklerin ziyan olması hepimizi çok çok üzüyor. Bütün vatandaşlarımızın duyarlı olacaklarını umuyorum. Eğer bir şeye emek harcıyorsanız karşılık alamıyorsanız zarar görüyoruz. Şirketin mali bir emeği var. Çok çalışan insanlar var. Aynı şey film için değil. Her alanda korsan CD kaset ve kitaplar zarar vermiştir. Bize de zarar verecektir. Duyumlarımız var biz bunları engellemeye çalıştık. Duyarlılığa teşekkür ediyoruz' şeklinde konuştu.

 

Etiketler :