Dansöz protestosu krize takıldı

Dansöz protestosu krize takıldı

ATV ana haberde Kılıçdaroğlu'nun dansöz olarak gösterilmesini protesto edecek olan CHP'lilere Önder Sav cephesinden ilginç bir tepki geldi.

CHP'de patlak veren yönetim krizi belki de en çok ATV'ye yaradı. ATV merkez binasında yapılacak protesto yönetim krizi nedeniyle adeta karambole gitti.

ATV ana haberde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dansöz olarak gösterilmesi üzerine başlayan tepkiler sürerken, ATV önünde yapılacak kitlesel bir protesto örgütlenmişti. O protesto gösterisi de CHP'deki iç savaşın tartışma konularından bir haline geldi

CHP İstanbul il başkanı Berhan Şimşek, Habertürk ekranlarında krizi yorumlarken ATV'ye dönük protesto gösterisinden haberinin olmadığını, eylemi Kılıçdaroğlu ekibinin düzenlediğini söyledi. CHP'deki hizipleşmede Önder Sav cephesinde yer alan Şimşek, kendisi il başkanı olmasına rağmen eylemden haberdar edilmediğini söyleyerek Kılıçdaroğlu'nun sağ kolu Gürsel Tekin'e ateş püskürdü. 'Böyle iş mi olur? Böyle bir protesto yapılacak ama gelip söylenmez mi?' diyen Şimşek, ATV protestosunun da CHP'deki iç savaşa konu olduğunu ortaya koymuş oldu.

İşte o anlar:



 

Etiketler :