Darülaceze'de nöbet değişimi

Darülaceze'de nöbet değişimi

İki yıldır Darülaceze Başkanlığı'nı yapan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri olarak atanan Nevzat Bayhan görevini, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aylin Çiftçi'ye devretti.

Devir teslim töreninde ilk konuşmayı yapan Bayhan, "bu göreve gelirken de söylediğim gibi, görevi alırken insanlar görevleri devretmek üzere alırlar. Bu bir bayrak yarışıdır. En zor şartlarda bu muhteşem kurumu bize miras bırakan Ulu Hakan Sultan Abdülhamit Han'a minnet borçluyuz. Görevimiz müddetince Sayın Başbakanımız ve Sayın Bakanımızın sosyal devlet vizyonu doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Kuruma emeği geçen herkese medyun-u şükranız. Yirmi dört saat kesintisiz hizmet veren değerli çalışma arkadaşlarıma, bağışçılarımıza, meclis üyelerimize dua ve destekleriyle bizleri yalnız bırakmayan adsız kahramanlara teşekkürlerimi arzediyorum. Bu günden itibaren 25 ay önce aldığım nöbeti, görevi benden çok daha iyi yapacağına inandığım, geçmişi başarılarla dolu kadim bir dosta devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Darülaceze'mizin yeni Başkanı Sayın Dr. Aylin Çiftçi hanımefendiyi tebrik ediyor,  bu çıtayı çok daha yükseklere çıkaracağına inanıyor, kendisine başarılar diliyorum. "dedi.

Nevzat Bayhan'ın görevi müddetinde yapmış olduğu çalışmalardan övgü ile bahseden Darülaceze Başkanı Dr. Aylin Çiftçi, bu kuruma daha önce de geldiğini ve Nevzat Başkan'ın iki yıl içerisinde gelinen seviyeyi görüp çok mutlu olduğunu söyledi. Çiftçi, "bütün ayrılıklar hüzünlüdür. Önceki gün de ben Bakanlıkta iki yıl birlikte görev yaptığımız arkadaşlarla vedalaştık. Orada da aynı duyguları yaşadık. Tarihi Darülaceze'de bulunmak ve bu güzide kuruma hizmet etmek büyük bir onurdur. Hepimiz bu onuru yaşamaktayız. Sayın Bayhan'a yapmış olduğu hizmetleri dolayısıyla teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim." dedi.

Darülaceze Başkanı Dr. Aylin Çiftçi, Bakanlık Müşavir Nevzat Bayhan'a  günün anısına bir plaket takdim etti.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.