Daum çok ağır konuştu

Daum çok ağır konuştu

Teknik direktör Christoph Daum’dan giderayak acı itiraf...

Fenerbahçe ile yolları ayrılacak olan Daum, faturayı başkana keserek, “Aziz Yıldırım bana hep kötü davrandı” diye konuştu.

Bu sezon takımın başına getirilen ancak hem yönetim hem de Aykut Kocaman ile büyük sıkıntılar yaşayan tecrübeli çalıştırıcı maçtan 2 gün önce yakın arkadaşlarına adeta içini döktü. Cuma günü yurt dışından gelen 2 antrenör arkadaşı ile bir araya gelen Alman çalıştırıcı, “Aziz Yıldırım bana kötü davranıyor” dedi. Fenerbahçe’nin başına büyük umutlar ile gelen Daum, Trabzonspor maçında 2 gün önce bir araya geldiği arkadaşlarına yaşadığı zor günleri anlattı.

Takımın şampiyonluğa ulaşmasına sadece 1 maç kala arkadaşları ile dertleşen tecrübeli çalıştırıcı sanılanın aksine çok farklı bir tablo ortaya koydu... Göreve başladığı günden bu yana Başkan Aziz Yıldırım’ın kendisine hep kötü davrandığını iddia eden Daum, “Hep dışlandım. İlk çalıştığım dönemdeki ortamı bir türlü bulamadım. Bana transferde sadece mevki sordular. Transferi kendileri yapacaklarını söylediler ama yine birilerine yakın menajerlerin kapısını çaldılar. Bana salı günü (bugün) randevu verdi. Takımın ve benim son durumumu konuşacağız” ifadesini kullandı.

FUTBOLCULAR BENİ TAKMIYOR’

Başkan Aziz Yıldırım’ın yanı sıra sportif direktör Aykut Kocaman’a da eleştiriler yönelten Daum, “Aykut Kocaman ile hiç bir zaman birlikte çalışamadık. Hep mesafeliydik. Volkan Ballı’yı neden gönderdiğini anlamıyorum. Onunla çok daha iyi ve verimli çalışıyordum. Takım üzerindeki tüm hakimiyetimi kaybettim. Artık futbolcular beni takmıyor. Sadece kazanılan Galatasaray maçında istediklerimin bir kısmını yerine getirebildim. Bu galibiyet sonrası biraz olsun özgüvenim geldi ve biraz olsun takım üzerinde etkili olabilirdim. Artık burası dayanılmaz bir hâl aldı. Kalmamın tek sebebi yıllık 3.5 milyon Euro’luk mevcut kontratım” diyerek aslında şampiyonluğa ulaşmasına ramak kalan Fenerbahçe’nin içindeki sıkıntıları açık seçik yakın dostlarına itiraf etti.

 

Etiketler :