Daum imzayı attı ama isim vermedi

Daum imzayı attı ama isim vermedi

FC Köln'den ayrılan Christoph Daum, 'Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinden' uzun vadeli çok cazip bir teklif aldığını ve anlaşma imzaladığını açıkladı.


Daum, avukatları vasıtasıyla yaptığı açıklamada, ''Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinden cumartesi günü sportif ve maddi açıdan çok iyi bir teklif aldım. Avukatlarım hafta sonunda uzun vadeli bir sözleşme hazırladı, ben de bunu dün imzaladım'' şeklinde ifadeye yer verdi.

Adının şimdilik açıklanmasını istemeyen kulüp ile her zaman istediği gibi uluslararası alanda maçlara katılma imkanı bulacağını ifade eden Daum, kendisine söz konusu kulüpte verilecek imkanlarla gelecek yıllarda Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı elde edeceğini kaydetti.

Kararının 1. FC Köln'e karşı alınmış bir karar olmadığını, sadece teklifin kendisini çok fazlasıyla cezbettiğini belirten Daum, daha önce de yaptığı açıklamalarda söylediği gibi Köln'ü düşme hattından çıkartarak ligin ortalarına getirdiğini ve gelecek için de böylece iyi bir temel yarattığını ifade etti.

Köln kulübüne, taraftarlara teşekkür eden ve Köln'e gelecek için de başarılar dileyen Daum, ''Kalbimin bir kısmı her zaman burada kalacak'' şeklinde ifadeye yer verdi.


Etiketler :