Daum'dan çarpıcı açıklamalar

 Daum'dan çarpıcı açıklamalar

Fenerbahçe'nin yeni hocası Daum, Fenerbahçe'yle anlaştığını ilk kez doğruladı .

Fenerbahçe'nin yeni hocası Daum, Fenerbahçe'yle anlaştığını ilk kez doğruladı ve çarpıcı açıklamalar yaptı. Daum, Ümit Özat'ı teknik kadrosunda düşünmediğini de söyledi. Alman teknik adam Christoph Daum, neden FC Köln takımından ayrıldığını, tatilini yaptığı İspanya'nın Mallorca adasında açıklarken ilk kez Fenerbahçe'yle ilgili konuştu.

Köln Express Gazetesi'ne konuşan Christoph Daum, Köln'den ayrılış macerasını "Öncelikle şunu söyleyeyim ben FC Köln'de arkamda düzenli ve geleceği olan bir takım bırakıyorum. Görevimi yerine getirdim. Kimse bunun aksini söyleyemez. FC Köln benim dönemimde yapabileceğinin en iyisini yaptı.

Bu takımla ligde başka kimi geçebilirsiniz ki?" dedi. Türkiye konusuna gelince, "Türkiye'de ayrı bir ambians var" diyen Daum, yeni transfer Podolski'ye yeni sezon için hiçbir garanti vermediğini ve yine FC Köln Kulüp Başkanı ile yaptığı görüşmede başkanın kendisine başarılar dilediğini de belirtti.

Alman teknik adam, "Fenerbahçe'ye giderken yanınızda kimi götüreceksiniz?" şeklindeki bir soru üzerine ise, "Yanımda Roland Koch olacak. Biz zaten hep beraberiz. Ümit Özat henüz planda yok. Kendisi bensiz yoluna devam edecek" diye konuştu. Ümit Özat'ın jübilesi için Fenerbahçe - FC Köln arasında maç oynanıp oynanmayacağı konusunda da konuşan ünlü teknik adam, "Bu konuyu bilmiyorum. O yüzden yanlış bir şey söylememek için dikkat etmem gerekiyor" dedi.

Etiketler :