Davutoğlu: "Bu yalanı yayanlar ihanet içinde!"

Davutoğlu: "Bu yalanı yayanlar ihanet içinde!"

Suriye'nin Lazkiye şehrindeki askeri üsse düzenlenen hava saldırısının, Türkiye'deki bir üstten yapıldığı iddialarına Ahmet Davutoğlu'ndan sert yanıt geldi.

İsrail'in Suriye saldırısında Türkiye'de bir üssü kullandığına ilişkin dış basında çıkan iddialar yanıt veren Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu "Bu, hiçbir karşılığı olmayan, tamamıyla yalan, hiçbir gerçek payı olmayan bir haberdir. Türkiye'nin İsrail ile herhangi bir askeri operasyonun parçası olması söz konusu değildir" dedi.

Rusya'nın RT kanalının haberinde, Lazkiye şehrindeki askeri üsse düzenlenen hava saldırısının, Türkiye'deki bir üsten yapıldığı iddia edildi. İddiaya göre "İsrail uçakları Türkiye'deki üsten havalandı ve Suriye hava sahasına girmemek için Lazkiye'de deniz üzerinden gitti"

İsrail'in Suriye saldırısında Türkiye'de bir üssü kullandığına ilişkin dış basında çıkan iddialar yanıt veren Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu "Bu, hiçbir karşılığı olmayan, tamamıyla yalan, hiçbir gerçek payı olmayan bir haberdir. Türkiye'nin İsrail ile herhangi bir askeri operasyonun parçası olması söz konusu değildir" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.