DECCAL TABAKTA

DECCAL TABAKTA

Global Devlerin Oyunu’nu nasıl bozacağınızı, sofranıza habersiz oturan Deccalî güçlerle nasıl savaşacağınızı biliyor musunuz?

Timeturk yazarı ve Gıda Hareketi Başkanı Kemal Özer'in "Deccal Tabakta: Siyasi, Dini ve Vicdani Açıdan GDO" adlı kitabı 'Hayy Kitap'tan çıktı. Global Devlerin Oyunu’nu nasıl bozacağınızı, sofranıza habersiz oturan Deccalî güçlerle nasıl savaşacağınızı, nasıl insan kalacağınızı anlatıyor.

 

Kitabın arka kapağında şu ifadeler yer alıyor; "Şeytan fısıldadı, Adem ile Havva yasaklanan ağacın meyvesinden yedi. Ve “cennet”ten çıkarıldılar

 

Günümüzde şeytanın rolünü, gıdayı silah olarak kullanan dev tröstler üstleniyor. Cennet için yaratılmış ruh ve bedenimizi kirletmek, fıtratımızla, genlerimizle oynamak istiyorlar. Amaçları, minicik bebekleri, insan denen o güzel halifeyi ‘organizma’dan ‘mekanizma’ya dönüştürmek. Onlar acımasız, para da çok umurlarında değil. Sahip olmak, her şeye sahip olmak, kıyametten sonra da yaşamak arzusundalar. Yaratılışın sırrına vakıf olamadıkları için, yaşam kaynağı tohumları ele geçirmek ve kirletmek istiyorlar.

 

Rockefeller, Rothschild, Monsanto, Cargill, IMF, Dünya Ticaret Örgütü, CFR, Bush ya da Obama fark etmiyor. Hepsi ‘organik’ olarak birbirine bağlı. ‘Dünyanın kurtuluşu’ olarak sundukları ise hibrit, transgenik, ebter ve genetiğiyle oynanmış tekno-gıdalar. Kadınları kısırlaştıran, çocukları hasta eden, çiftçileri köleleştiren, doğayı mahfeden kirli, ucube, haram gıdalar…

 

Okuyun! “Bu şeytani gıdaları yemektense şerefli bir şekilde ölmeyi tercih ederim” diyorsanız okuyun. Çünkü bu kitap sizi vicdanınızla baş başa bırakıyor. Global Devlerin Oyunu’nu nasıl bozacağınızı, sofranıza habersiz oturan Deccalî güçlerle nasıl savaşacağınızı, nasıl insan kalacağınızı anlatıyor."

 

Kitabın Adı : Deccal Tabakta: Siyasi, Dini ve Vicdani Açıdan GDO

Yazarı : Kemal Özer

Yayınevi : Hayy Kitap

Basım Tarihi : Mart / 2010

Basım Yeri : İstanbul

Sayfası : 300 sayfa

Eki : Benzersiz 4 ilginç dev harita

Fiyatı : 20 TL

 

Temin: 15 Mart'tan itibaren kitapçılartan temil edilebildiği gibi Gıda Hareketi'nden yazardan adınıza imzalı da temin edilebilecek.

 

Temin için iletisim@gidahareketi.org adresine adınızı ve iletişim bilgilerini göndermeniz yeterli.

Bedelini kredi kartı ile ya da havale ile ödeyebilirsiniz.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :