Dediğini yaptı canlı yayında meydan okudu!

Dediğini yaptı canlı yayında meydan okudu!

Twitter'da aldığı ırkçı mesajlara karşılık "canlı yayında 'ermeniyim, zoruna mı gitti' diyeceğim.." iddiasında bulunan Ahmet Hakan dediğini yaptı ve...

Tarafsız Bölge programının sunucusu Ahmet Hakan, canlı yayında 'Ben Ermeniyim' dedi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da ırkçıların saldırısına uğrayan Ahmet Hakan, ırkçı mesajlara karşı "Canlı yayında Ermeniyim, zoruna mı gitti diyeceğim..." iddiasında bulunmuştu. Ahmet Hakan Twittar'da verdiği sözü tuttu ve programında "İşte buradan söylüyorum "Ben Ermeniyim" diye konuştu.




TARAFSIZ BÖLGE TARAF OLDU

Ahmet Hakan yönetimindeki Tarafsız bölge belki de yayın hayatının en ilginç programlarından biri oldu. Tarafsızlığını bir kenara iten "Tarafsız Bölge" bu sefer taraf oldu ve Hrant Dink cinayetinin aydınlatılmasında taraf oldu.

"ERMENİYİM DİYECEĞİM" DEMİŞTİ
Ahmet Hakan sosyal paylaşım sitesi Twitter'da, programında Hrant Dink cinayetini ve mahkeme kararını masaya yatıracaklarını duyurmuş, ırkçı mesajlar almıştı. Bu ırkçı mesajlar karşısında adeta şok geçiren Ahmet Hakan ""Bu akşam canlı yayında "ermeniyim, zoruna mı gitti" diyeceğim.." demişti.

SÖZÜNÜ TUTTU "ERMENİYİM" DİYE HAYKIRDI
Ahmet Hakan verdiği sözü tuttu ve canlı yayında "Ben Ermeniyim" dedi. Irkçılara adeta meydan okuyan Ahmet Hakan "İnanılmaz bir tepki aldım. '
Hrant Dink kim ki? Çocuğa müebbet hapis verdiler işte daha ne istiyorsunuz?' gibi diye tepkiler aldım. Sonra 'hepimiz Ermeniyiz' dedim ve gerçekten inanılmaz tepkiler aldım. Gördüm ki insanlar Ermeni olmayı bir hakaret bir küfür olarak algılıyor. Birine Ermeni demek tek başına çok büyük bir hakaret oluyor. 'Sen Ermeni misin?' sorusu bir küfür gibi soruluyor. Ben de bunların üstüne bu kez 'canlı yayında Ermeniyim zoruna mı gitti diyeceğim?' dedim ve çok daha da büyük tepki aldım. İşte buradan söylüyorum 'Ben Ermeniyim'. Bana diyorlar ki "sen Erivan'da 'ben Türküm' diye bağırabilir misin?" Eğer bağıramazsam bu Erivan'ın ayıbı olur. İstanbul'da 'ben Ermeniyim' diyebiliyorsam bu da İstanbul'un şerefi olsun." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum