Dekorasyonlara Sıcaklık ve Samimiyet Katan Lambaderler

Dekorasyonlara Sıcaklık ve Samimiyet Katan Lambaderler

Ev ve ofis dekorasyonunda doğru aydınlatma önemli konulardan biri. Kullanılacak alandaki mobilyalarla uyumlu ve onları daha güzel gösterip tamamlayacak avize ve aydınlatma elemanları seçmeniz gerekir.

Klasik tavan avizelerinin dışında lambaderler de aydınlatma olarak tercih edilen ürünler arasında yer alır. Lambaderlerin aydınlatma olarak tercih edilmesinin nedeni yukarıdan inen ışığa göre gözleri daha az yormasıdır. Ayrıca kullanıldıkları alana şıklık kattıkları için de aydınlatmanın yanı sıra dekoratif amaçla da kullanabilirsiniz.

Son Teknoloji Ürünü LED’li Lambaderler Tercihiniz Olabilir

Lambader almayı düşünüyor ve en son teknolojik ürünler kullanmaktan hoşlanıyorsanız tercihinizi LED lambader modellerinden yana kullanabilirsiniz. LED’li modeller, içerisinden elektrik akımı geçen diyotlar sayesinde ışık yayarak aydınlatma sağlar. Yani diğer klasik modeller gibi ampule ihtiyaç duymazlar. Enerji tüketimi açısından tasarruf sağlayan LED modeller, floresan ampullerle eşdeğer parlaklıkta ışık üretirler. Tasarruflu modeller oldukları için ofis ve ev aydınlatmalarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Farklı renk alternatifleri sunarlar. Kaliteli aydınlatma sağlayan bu modelleri farklı tasarımlarıyla modern dekorasyon anlayışınıza yansıtarak kullanabilirsiniz.

Her Zevke ve Tarza Uygun Lambader Modelleri

Lambaderler üretildikleri materyal ve farklı modelleriyle her tarz dekorasyona uyum sağlarlar. Ahşap lambader, ahşap ayaklara sahip modellerdir. Daha doğal bir görünüm sunarlar. Salonunuzuda, yatak odanızda, evinizin farklı noktalarında dekorasyona uyumlu bir biçimde kullanabilirsiniz. Ahşap kısımlarında işleme ve süslemelerin bulunduğu modeller çoğunlukla tercih edilen modellerdir. Klasik ve avangart tarzlarda dekore edilmiş iç mekanlarda kullanılabilirsiniz. Metal lambader, daha çok modern çizgilerin yer aldığı alanlar için düşünebileceğiniz modellerdir. Üretimlerinde farklı metallerden yararlanılır. Pirinç, krom, bakır gibi metallerden üretilmiş çeşitleri vardır. Metalin türüne göre renkleri farklıdır. Krom modeller gümüşi, pirinç modeller sarıya yakın, bakır modeller ise kahverengi tonlara yakın olduğundan seçiminizi yaparken rengini de göz önünde bulundurmanız gerekir. Sehpalı lambader modelleri, ahşap ve metal malzemelerden üretilirler. Ayak kısımlarında ahşap veya cam malzemelerden sehpa bölümü yer alır. Sehpa kısımlarını dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Kitabınızı okurken çayınızı, kahvenizi rahatlıkla yudumlayabilirsiniz. Çiçeklik olarak tamamen dekoratarif amaçlı da kullanabilirsiniz.

lambader1282.jpg

Lambaderinizi Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Aydınlatmanın yanı sıra dekoratif amaçla da tercih edilen lambaderler bulunduğu ortamın dekorasyonunu tamamlayacak tarza sahip olmalıdır. Yatak odasında, salonda, çocuk odasında kullanılacak modeller farklı özelliklere sahiptir. Modern tarzda döşenmiş alanlara ahşap modellerin yerine modern tasarıma sahip metal veya LED modelleri seçebilirsiniz. Tasarımın ve üretilen materyalin dışında renk uyumu da dikkat edilmesi gereken bir özelliklerden biridir. Siyah, beyaz, gri, mavi, sarı, pembe istenilen her renkte modele ulaşabilmek mümkündür. Önemli olan seçeceğiniz modelin kullanılacak alandaki hâkim renge uyum sağlıyor olmasıdır. Çocuk ve bebek odası için düşünüyorsanız canlı renklerde, üzerinde çizgi film, animasyon karakterlerinin yer aldığı modellere yönelebilirsiniz. Okuma koltuğunun yanına almayı düşünüyorsanız ayaklı lambader modellerini tercih edebilirsiniz. Okuma koltuğunun yanına alacağınız modelin boyunun çok yüksek olmamasına dikkat etmelisiniz. Kısa modeller ışığın kısıtlı bir alana yayılmasını sağladığı için okumanızı kolaylaştırır. Eğer alacağınız modelin alanın tamamını aydınlatmasını istiyorsanız boyunun uzun olmasına dikkat etmeniz gerekir.

Zevkinize Göre, Bütçenizi Zorlamayacak Modeller Koçtaş'ta!

Lambader modellerinin özelliklerini inceleyerek bütçenize ve tarzınıza uygun çok sayıda model bulabilirsiniz. Kullanılan malzemeler, ürünün boyutları ve artı özellikleri fiyatlar arasında fark yaratabilir. Tek ayaklı modelle, sehpalı modeller, metal ile ahşap modeller arasında ya da son teknolojilerin kullanıldığı LED modeller farklı fiyatlarda sunulur. Modeller arasından bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun ürünü inceleyip araştırarak bulabilirsiniz. Koçtaş web sitesini ziyaret edip lambader fiyatlarını inceleyerek bütçenize göre tercihinizi yapabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü siparişinizi oluşturarak alışveriş sepetinize kolayca ekleyebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.