Demirel'in Eşini Öldürme Planı

Demirel'in Eşini Öldürme Planı

Bu ses kaydı gündeme bomba gibi düşecek. Ortaya çıkan ses kaydına göre, Demirel, Haberal'la bir olup eşi Nazmiye Hanım'ı öldürmek istedi.

Ergenekonculara verdiği destekle dikkat çeken Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in, ETÖ üyeliğinden yargılanan Başkent Üniversitesi sahibi Prof. Dr. Mehmet Haberal ile birlikte eşi Nazmiye Hanımı öldürme planları yaptığı iddia ediliyor. Bu şok iddianın sahibi Demirel ailesinin hizmetçisi. Dailymotion'a düşen şok ses kaydında, Demirel ile Haberal'ın Nazmiye Hanım'a neler yaptıkları anlatılıyor. Ses kaydındaki kişinin Demirel'lerin hizmetçisi M. Göktürk olduğu iddia ediliyor. Hizmetçi Göktürk olduğu ileri sürülen kişi, Süleyman Demirel'in Haberal ile birlikte eşi Nazmiye Demirel'i öldürmek için ne planlar yaptıklarını anlatıyor bir bir…

ŞOK OLACAKSINIZ
İşte dailymotion'dan alıntıladığımız ses kaydının dökümü (Demirel'lerin Hizmetçisi M. Göktürk olduğu iddia edilen kişi)


VERİLEN İLACIN İÇİNDE UYUŞTURUCU MADDE VAR
Mehmet Haberal'ın hastanesinden bize hemşire geldi Mehmet Haberal'lan hemşire gönderdi gündüzüne (gündüz), geceye ben kalıyodum, gündüzüne de o bakıyordu hani ben işle meşgul oluyordum o baktı. O kadın (hastanaden gelen) nöbetçi kaldı Cuma günleri nöbetçi kalıyordu, kalınca ilacı o virdi, hemşire verdi biz nee bilek. 3 tanesini birden veriyorlar. 3 tanesini birden verirmiş oğul bi de nediyim bu kadın inceleyip desinki sabahlan bana söyledi ilaçları sen mi veriyon dedi, he ben veriyom sabahnan da veriyoz haliylen, öyle deyince o da dedi içinde uyuşturucu ilaç var, uyuşturuyor dedi. Ben anlamadım, ne biliyim ben.

VERİLECEK İLAÇLARI 1 AY TOPLADIK, VERMEDİK
O arada Nazmiye'nin kardeşine söyledi. Nazmiye'nin kardeşine söyleyince, Nazmiye'nin kardeşi didik didik etti, siz toplayın dedi.
Bir ay toplandı ilaç, verilen ilaç, üçer dörder, üçer dörder üçer dörder hani onlar bize veriy ya, biz de vermiyok hani ben bilmediğim için.
Ben o kadına ilaç verene kadar, doktor kalıyordu.

1 AY İLACI KULLANMAYINCA NAZMİYE HANIM AYAĞA KALKTI
Doktor kendi icirecek elimizden alıp içiriyor. Biz bilmiyok ya. O alıyordu ilacı geri kalan ilaclari ben içiriyodum, böyle böyle bir ay ilacın süresi olunca kadın deppeden ayağa kalkıverdi.

İçeri muayeneye girdiler, akşam namazındaydı içeri muayeneye girdi aşağıdan geldi içeri girdi.

Yatıyordu, ayıktıydı da biz bildirmedik birden ayıkmadı. (Nazmiye), Demirel'in sesini duydu içeri girdi Nazmiye yatıyor mu diyi, sesini duyunca sanki o öğretmiş gibi onlar odaya gidinceye kadar direkmen kapının üstüne geldi.

NAZMİYE AYAĞA KALKINCA, DOKTOR “BU NASIL OLUR” DEYİP KAFASINI DUVARLARA VURDU
Demirel diye bir bağırış bağırdı. Demirel koştu geldi, karı koştu geldi. Karı şöyle etti, nasıl olurda ayıkabilir, vallaha çıldırdık bak, bu nasıl olur kafalarını duvarlara vuruyor bu nasıl olurda ayılır. Biz de dedik ki "Ayılttık!".

Nerden geliyon dedi Demirel'e sen, kiminen geziyon dedi, kiminen gittin dedi. Doktoru karşısında görünce sen neye geziyon daha burda saat kaç dedi kadın. Ay bu gitti, nasıl gittiğini bilemedi Demirel'in doktoru gitti.

DEMİREL SABAHA KADAR YATAMADI P…
Demirel sabaha kadar yatamadı pe...k... bu karı ayıktı diyi.
Yatmazdı, yatardı böyle eletirdim yatırırdım. Kadın yatağına gendi çıkmaya başladı gendi kalmaya başladı. Ayakyoluna beni tuvalete götürim diyene yok deyi. Vicdanım kabul etmedi.

-Ne kadar zamandır ilaç tedavisi uyguladılar?

NAZMİYE AYIKACAĞI ZAMAN İLAÇ VERİLDİ, HASTA EDİLDİ
Benim vardığımda kadın sersem idi, demek ki benden önce olmuş o. Sonra 8 ay filan mı oldu kadın (Nazmiye) yatalak oldu. Kadın 2,5 seneye yakın komada yattı. Hep yattı böyle, ayıkacağı zaman veriliyi ayıkacağı zaman veriliy

-O süre zarfında şey yapan tedavi takibini yapan Haberal mı ?

DOKTORLAR BAŞKENT HASTANESİNDEN GELİYORDU
Haberal ! 5 tane doktor geliyordu. O zaman hep Başkent hastanesinden geliyorlardı. Uuuu sözümüz ona kuyruğu sıkıştı mı da hemen Haberal başımızda damlıyordu.

-Doktorlar, normal ekip tedavi ile alakalı farklı birşey söyleyeceği zaman mı Haberal geliyordu ?

DEMİREL SIKIŞINCA HABERAL'I ÇAĞIRIYORDU
He , bi mücadele oldu muydu hemen Haberal'a demirlicaz. Demirel gel al hemen pat başımıza diktiydi

-Akrabaları ile Nazmiye hanımın akrabaları ile Haberal'ın şeyi nasıldı?

Görüşmezlerdi, görmezlerdi Haberal'ı.

-Sormuyorlar mı bacımızın durumu nasıl?

Ali (Nazmiye'nin kardeşi) soruyor, niye böyle oluyor diye , O ondan değil diyiy o şeyden diyor Alzeymır hastası ya ,ondan ileri geliyor, o ilaçtan değil diyiy (Diyen Haberal) .

NAZMİYENİN KARDEŞİ İLAÇLARI BAŞKA DOKTORLARA GÖTÜRDÜ
Ali, Nazmiye'nin kardeşi o ilaçları başka yerlere götürdü başka doktorlara götürdü.

DOKTOR “BU İLAÇLAR SİNİRLERİ ÖLDÜRÜR” DEMİŞ
Götürünce demişler bu ilaç devamlı uyutur, sinirleri öldürür demiş, ondan ayıkamıyor. Neyse aldık topladık bi poşete koydu aldı evine götürdü.
Sen ne zaman bıraktın işi?

Geçen sene 7.ay da bıraktım, oğlunun düğününde. Düğün yapıyorum izin istedim, o da hadi uğurlar olsun dedi. Oyle değil işte şey açığa çıkınca.
Ben zaten ondan önce Demirel'den önce 7 sene doktorda çalıştım.
Sonra sen Demirel'e geçtin.
Sonra ordan Demirel'lere geçtim. Ben Demirel'in doktorunda çalıştım.
Doktorun kocası ne iş yapıyor?

O da doktor.
Çolukları çocukları yok mu onların?
Yok ,Çocuk yapar mı? Demirel'in götünde gezecem diye cocuk mu yapar !
Kaç kişi çalışıyordunuz siz orda?
Pek çoğuduk. 35 tane polisimiz vardı. İçerde 5 kişi çalışırdık, herkesin görevi ayrıydı. Her saat biri olurdu. Dolaşılırdı.
Diğerlerinin de senin gibi, gozlemleri var mıydı, paylaştığın?

Olmaz mı. Okumuşluğum olmadığı için Kasım gece saat 11'e kadar kalırdı.
Demirel'in çayını verirdi, yemekten sonra çayını, kahvesini, meyvasını verirdi. Sonra izin ister çıkardı.
Beraber karıyı yatırırdık altını bezlerdik, oğlanlan ikimiz. Arabaylan götürür yatağına korduk. Yatağına yerleştimi tek ben kalırdım.
Orda çalışan diğerlerinin de senin gibi gözlemi var mı?
Var var hepisinin var.

DOKTOR BENİM ÜZERİME ATMAYA ÇALIŞTI
Yanlış ilaç vermeyi, hani okuması yazması yok deyip senin üstüne yıkmaları nasıl oldu ?
Herkes açığa çıkınca , doktor Or...u, Nihat'a Nihat hanım demiş, başka ilaç vermiş benim o ilacı vermedim demiş kendi bilmediğinden yanlışlığınlan vermiş o ilacı.
Şu hani siz ilaçları tuttuk tuttuk diyorsunuz ondan sonraki durumda mı?
He..ilkin 3 tane verirmiş , sonra dedi ki Nazmiye'nin gardaşı, ne üçünden bahsediyon getiriyim de avucunla gör getirdi getirdi Demirel'e göstertti.

SÜLEYMAN DEMİREL, SÜLALESİYLE BİRBİRİNE GİRDİLER
Birbirlerine girdiler, Demirel'len. Demirel'le bıçak bıçağa kulak kulak geldiler, kaynıylan ikisi.

RESMEN KARDEŞİNİ ÖLDÜRÜYORDU. SÜLALE AYAKLANDI
Tabi canım adam resmen kardeşini öldürüyor demektir.
Tabii benim kardeşimi öldürüyon diyi. Bütün sülale ayaklandı.
Nasıl temizlediler ortalığı?

KARDEŞİ GÖTÜRECEKTİ, DEMİREL “MEDYA BENİ REZİL İDER” DEDİ, BIRAKMADI. ÇALIŞANLARI 3 AYDA TEK TEK SEPETLEDİ
Bişey yapamadı kardeşi götüreceği idi Demirel vermedi ! Medya beni rezil ider dedi. Tek tek tek tek 3 ay arasında hepimizi sıfırladılar.

Şeyleri ne demiş dedin sen, havaalanına gidince ?

DEMİREL HABERAL'A “ARKANDAYIM, HİC KORKMA SANA KİMSE BİŞEY YAPAMAZ” DEDİ
Ardındayım demiş Mehmet Haberal'a , hic korkma sana kimse bişey yapamaz, senin ardındayım! Ardında olacam bide sana dayanacağım. Benim vicdanım görmesin de..İnan yani, ben görmeyeyim de
İş içinde iş oyun içinde oyun kendi hanımına bile rahatlıkla adam şey yapabiliyorsa düşün yani Kendi hanımına değil mi? Senelerce bir yastığa baş koymuşsun.

Kaynak: Habervaktim

Etiketler :