Deniz Feneri Darülaceze sakinleri ile gençleri buluşturdu

Deniz Feneri Darülaceze sakinleri ile gençleri buluşturdu

İSTANBUL (AA) - Deniz Feneri Derneği, Dünya Dostluk Günü çerçevesinde Darülaceze sakinleri ile gençleri bir araya getirdi.

İSTANBUL (AA) - Deniz Feneri Derneği, Dünya Dostluk Günü çerçevesinde Darülaceze sakinleri ile gençleri bir araya getirdi.

Zeytinburnu'ndaki dernek genel merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte, deprem bölgesinde görev yapan Genç İyilik Kulübü üyeleri ile Deniz Feneri gönüllüleri, Darülaceze sakinlerini müzik eşliğinde çiçeklerle karşıladı.

Dernek Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Yıldız, birkaç yıl önce bir araya geldikleri Darülaceze sakinleriyle Dünya Dostluk Günü kapsamında tekrar buluştuklarını söyledi.

Darülaceze sakinlerini derneğin bahçesinde misafir etmekten onur ve gurur duyduklarını belirten Yıldız, kendilerine bu imkanı veren kurum yetkililerine teşekkür etti.

Yıldız, "Yaşlılarımız bizim için birer tecrübe, zenginlik, saygı, sevgi, hürmet... Onlar bizim baş tacımız. Onlardan alacağımız öğüt ve tavsiyelere çok ihtiyacımız var. Bugün gençlerimizle onları buluşturduk. Onlar bizleri yetiştirdiler, bugünlere getirdiler. Onlara her zaman vefa borcumuz var." diye konuştu.

Darülaceze sakinlerinden Füsun Kaslak da üç gündür bu program için hazırlandığını belirterek, burada sevgi seliyle karşılandığını ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Kaslak, etkinlik dolayısıyla Darülaceze'ye ve Deniz Feneri Derneğine teşekkür etti.

Yemeğin ardından gençler, Darülaceze sakinlerine kendi paketledikleri hediyeleri takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.