Deniz Feneri Kurban Hisse Bedelini açıkladı

Deniz Feneri Kurban Hisse Bedelini açıkladı

Kendisine emanet edilen iyilikleri gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Deniz Feneri bu yıl da “İyilik Yolunda Kurbanınız Olsun” sloganıyla hayırseverlerin kurbanlarına talip oluyor.

Deniz Feneri’nin 2009 Yılı Kurban hazırlıklarına devam ediyor.

Deniz Feneri Derneği kurbanlarınızı hijyenik ortamlarda, veteriner kontrolünde, İslami kurallara uygun olarak kesiyor. Kesim, Deniz Feneri görevlileri ve noter huzurunda gerçekleştiriliyor.

Modern tesislerde kesilen kurbanlar etinden tırnağına kadar değerlendiriliyor. Hazırlanan kurban etleri bayram günlerinde başlanmak suretiyle yıl boyunca, ülkemizin dört bir yanındaki dul ve yetimler başta olmak üzere, Deniz Feneri tarafından yoksulluğu tespit edilmiş on binlerce aileye dağıtılıyor.

Kurban hisse bedeli Yurt içinde 280 TL, Yurt dışında 160 TL

Deniz Feneri Derneği bu yıl hisse bedelini yurt içinde kesim isteyenler için 280 TL; yurt dışında kesim isteyenler için 160 TL olarak belirledi.

Deniz Feneri ayrıca Filistin bölgesinde kesim yapılmasını isteyenler için özel bir kontenjan belirleyerek kurban hisse bedelini bu bölge için 350 Dolar olarak belirledi.

Kurban Kesim Bilgilendirmesi

Geçtiğimiz yıllarda kurban bağışçısını kurbanı kesilir kesilmez bir sms mesajı ile bilgilendiren ve bayram sonrasında da adreslerine kurban kesim belgesi gönderen Deniz Feneri, bu uygulamasını bu yıl da sürdürecek.

Uluslar arası Kurban organizasyonu

Deniz Feneri yıl içinde adını sık sık doğal afetler, felaketler, açlık, savaş ve yoksulluk haberleriyle duyuran  ülkeler başta olmak üzere pek çok ülkede kurban organizasyonu yapıyor.

Etiyopya, Sudan, Nijer, Filistin, K. Irak, Pakistan, Mozambik, Senegal, Makedonya, Azerbaycan gibi geçtiğimiz yıllarda yardım organizasyonu yapılan yerler bu yıl da derneğin öncelikli olarak kurban keseceği ülkeler arasında.

Filistin'de Kurban Bedeli 350 Dolar
Diğer ülkelerde ise Kurban Bedeli bu yıl 110 Dolar belirlenmiştir.

2 Dakikada Kurban Bağışı İmkânı

Deniz Feneri bağışçılarına iki dakikada kurban bağışı yapma imkânı da sunuyor. www.denizfeneri.org.tr adresli internet sitesinden 0212 414 60 60 no’lu çağrı merkezinden ya da 0212 510 90 90 no’lu telebağış hattından Deniz Feneri’ne kredi kartı ile 2 dakikada kurban bağışı yapmak mümkün.

BAĞIŞ YÖNTEMLERİ

ONLINE BAĞIŞ
Visa, Mastercard ya da American Express kredi kartınız ile web sitemizden bağış yapmak istediğiniz alanı seçerek hızlı bir şekilde bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Deniz Feneri internet sitesine üye olarak yaptığınız bağışları takip edebilir ve sonraki bağışlarınızı kişisel bilgilerinizi girmeden çok daha hızlı gerçekleştirebilirsiniz.
Bağışlarınızdan herhangi bir banka komisyonu kesilmemektedir. Nakit işlem gibi değil, normal alışveriş gibi ekstrenize yansır.

ONLINE TAHSİLÂT EKRANLI BANKALAR
Halkbank
Türkiye Finans
T.C. Ziraat Bankası
Kuveyt Türk
Albaraka Türk
Vakıfbank

Yukarıda yer alan bankaların şubelerine gidip Deniz Feneri'ne bağış yapacağınızı belirterek,
masraf ödemeden,
hesap numarası vermeden,
dekontunuzu fakslamaya gerek kalmadan

bağışınızı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
Önemli Not: Eğer banka yoluyla bağış yapacaksanız yukarıdaki bankaları tercih etmeniz bağışınızın hızla ekstra bir işlem yapmadan sistemimize dâhil olmasını sağlayacaktır.

DENİZ FENERİ ÇAĞRI MERKEZİ

0212 414 60 60

www.denizfeneri.org.tr

İLETİŞİM:

Hatice Kalkan - Deniz Feneri Derneği Medya ilişkileri

0212 414 60 60  (Direk: 0212 414 60 20 – 34 ) hatice.kalkan@denizfeneri.org.tr

Etiketler :