Deniz Feneri Mağaza Açtı

Deniz Feneri Mağaza Açtı

Gezici giyim mağazalarına randevu usulüyle davet edilen aileler kendi kıyafetlerini de gönüllerince deneme ve seçme özgürlüğüne sahipler.

Gezici giyim mağazası ile 2 bin ihtiyaç sahibi vatandaşımız, toplam değeri 112 bin 297 TL olan yepyeni kıyafetlere kavuşacak.

2007 yılında hayata geçirilen Deniz Feneri Gezici Giyim Mağazaları il il gezerek ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor.

Yaptığı yardımlarla Türkiye’de ve dünyada milyonlarca insana umut ışığı olan Deniz Feneri Derneği, giyim yardımları kapsamında uyguladığı Gezici Giyim Mağazası çalışmasını bu kez Konya’da hayata geçirdi.

Personel ve gönüllülerimizin hizmet vereceği Deniz Feneri Konya Gezici Giyim mağazasının açılışına bağışçılarımız, gönüllülerimiz ve basın mensupları katıldı.

Farklı bölgelerde farklı insanların ihtiyaçlarını karşılamak için hayata geçirilen gezici giyim mağazalarıyla, ihtiyaç sahibi ailelerin pantolondan ayakkabıya, monttan gömleğe kadar temel kıyafet ihtiyaçları gideriliyor.

Gezici giyim mağazalarına randevu usulüyle davet edilen aileler kendi kıyafetlerini de gönüllerince deneme ve seçme özgürlüğüne sahipler.

22 Ocak 2010 Cuma günü açılışı gerçekleştirilen Deniz Feneri Konya Gezici Giyim Mağazası’nda 2 bin kişi yeni kıyafetlerine kavuşacak.

Babalık Mahallesi Dr. Hulusi Baybal Caddesi Kemerli Apt. Altı Selçuklu - Konya adresinde 22- 29 Ocak 2010 tarihleri arasında hizmet verecek mağazamızda yapılacak giyim yardımlarının tutarı 112 bin 297 TL.

Deniz Feneri son 3 yılda Konya’da 5 bin 757 aileye 2 milyon 154 bin 846 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı.

Deniz Feneri gezici giyim mağazalarıyla son 3 yılda 101 bin 181 kişiye 13 milyon 291 bin 192 TL değerinde 616 bin 630 parça giyim yardımı ulaştırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :