Deniz Feneri Yetimlerle İftarda Buluştu

Deniz Feneri Yetimlerle İftarda Buluştu

Deniz Feneri Derneği Antalya Temsilciliği tarafından düzenlenen iftarda yetimler, yardım alan aileler ile bağışçı ve gönüllüler bir araya geldi.

Deniz Feneri Derneği Antalya Temsilciliği tarafından düzenlenen iftarda yetimler, yardım alan aileler ile bağışçı ve gönüllüler bir araya geldi.

 

Kurulduğu günden bu yana ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Deniz Feneri bu Ramazan’da da yetimleri yalnız bırakmadı. Derneğin Antalya Temsilciliği düzenlediği iftar yemeğinde yetimlerle buluştu.

 

Kepez Belediyesi Osman Gazi Semt Konağı bahçesinde düzenlenen iftara, dernek tarafından yardım yapılan  aileler ve yetimlerin yanı sıra bağışçılar ile gönüllülerden oluşan yaklaşık 300 kişi katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programının sonunda yetim çocuklara 100’er lira bayram harçlığı verildi.

 

İftar yemeğinde konuşan Deniz Feneri Derneği İletişim Koordinatörü Recep Koçak, iyilik hareketinin ilk adımlarının Şehir ve Ramazan programı ile atıldığını söyledi ve 2015 Ramazanının iyilik hareketinin 20. yılı olduğunu hatırlattı. Koçak, “Bir televizyon programı olarak yola çıkan bu iyilik hareketi yardımlarını 60 ülkeye ulaştırdı. Deniz Feneri, Türkiye’nin  en ücra köylerine kadar iyilik götüren bir dernek haline geldi. Nice 20 yıllara hayırseverlerimizin ve gönüllülerimizin katkı ve destekleriyle kavuşmayı diliyorum. Bütün bağışçı ve gönüllülerimize, derneğimize şimdiye kadar verdikleri destekten ötürü şükran borçluyuz. Bu iftar sofrasının hazırlanması için sponsor olan bağışçılarımıza da huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Programda konuşan bir başka isim olan Derneğin Antalya Temsilcisi Ahmet Sargın ise, Deniz Feneri’nin Antalya’da ihtiyaç sahibi 3 bin 730 aileye ulaştığını belirterek, hedeflerinin yatağa aç giren bir tek çocuk kalmayıncaya kadar çalışmak olduğunu belirtti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.