Deniz Feneri'nden Akülü Sandalye Yardımı

Deniz Feneri'nden Akülü Sandalye Yardımı

Deniz Feneri Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği tarafından biri Afyon’da diğeri Kütahya’da olmak üzere 2 adet akülü sandalye ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Deniz Feneri Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği tarafından biri Afyon’da diğeri Kütahya’da olmak üzere 2 adet akülü sandalye ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Deniz Feneri Sitesinde konuya ilişkin haber :

"Afyon’un Şuhut ilçesi Yarışlı Köyü’nde ikamet eden Ulviye, doğuştan yüzde yüz engelli. Abisinin derneğimize ulaşması vesilesiyle yapılan ziyaret neticesinde dünyayı yaşadığı evin penceresinden izlemek zorunda kalan Ulviye kardeşimiz için hemen harekete geçtik. İki gün gibi kısa bir süre içerisinde akülü sandalyemizi aileye ulaştırdık. Ulviye artık cam kenarından izlediği çocukların yanında durabilecek, onlarla gülüp eğlenebilecek.

Yaşar Amca Akülü Arabasına Kavuştu

Kütahya’da yaşayan Yaşar Amca ve ailesi, derneğimizden uzun yıllardır yardım alıyor. Dernek yetkililerimizin yaptığı ziyaret esnasında Yaşar Amca’nın akülü sandalye ihtiyacı fark edilmiş ve derneğimize iletilmiştir. Şeker hastalığından dolayı ayak parmaklarını kaybeden Yaşar amcaya kısa sürede akülü sandalyesi ulaştırıldı. İlaçlarını temin etmekte zorlanan hatta çoğu zaman temin edemeyen Yaşar Amca’nın ilaçları da ulaştırıldı.

Deniz Feneri Derneği olarak yapılan bağışlar sonucu binlerce hayatın değişmesine vesile olmaya devam ediyoruz. Hayatları en çok etkileyen ve değiştiren yardımlardan biri de akülü sandalye yardımları. Ulaştırılan akülü sandalyeler ile birlikte günlerini bir ev yahut bir oda içerisinde geçirmek zorunda olan kardeşlerimiz dışarı çıkabiliyor, gülüp eğlenebiliyor.

Sizler de ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin güneşi daha yakından görmelerine vesile olmak için “Bir Hayat Kurtar” projesine bağışta bulunabilirsiniz."

afyon-akulu-sandalye-yardimi.jpgakulu-araba-yardimi-deniz-feneri.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.