Deniz Feneri'nden Kahramanmaraş'a Geçici Giyim Mağazası

Deniz Feneri'nden Kahramanmaraş'a Geçici Giyim Mağazası

Deniz Feneri Derneği tarafından Kahramanmaraş’ta açılan Geçici Giyim Mağazası, bölge sakinleri tarafından büyük ilgi gördü.

Deniz Feneri Derneği tarafından Kahramanmaraş’ta açılan Geçici Giyim Mağazası, bölge sakinleri tarafından büyük ilgi gördü. Açılan mağazadan, ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen yaklaşık 1000 aile faydalanacak. Bir ay açık kalması planlanan mağazada ailelere giyim yardımının yanında gıda ve temizlik yardımı da ulaştırılmış olacak. Ayrıca bölgede tespit edilen ihtiyaç sahibi evlenecek çiftlere çeyiz ve gelinlik yardımında bulunulacak.

Yoğun ilgiyle gerçekleşen mağaza açılışına Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Kahramanmaraş Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Şefik Aygöl, AFAD Müdürü Yılmaz Durgut, Kahramanmaraş Göç İdaresi İl Müdürü Burak Yolcuoğlu, Deniz Feneri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Yıldız, STK Temsilcileri ve Kahramanmaraş gönüllüleri katılım sağladı.

Açılış konuşmalarını yapan Deniz Feneri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Yıldız Beyefendi, duygu ve düşüncelerini şu şekilde aktardı:

Kahramanmaraş’ta açılışını gerçekleştirdiğimiz mağaza ile birlikte son 13 ay içerisinde 15 ilimizde Geçici Giyim Mağazası açtık. Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Mağazamızın açılmasına vesile olan ve katkıda bulunan tüm bağışçılarımıza teşekkürü borç biliyoruz. İhtiyaç sahibi olduğu belirlenen 1000 ailenin neredeyse tamamı yetim ailelerden oluşuyor. Ulaştırmayı hedeflediğimiz giyim, gıda ve temizlik malzemesi yardımları sayesinde ihtiyaç sahibi kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğiz.”

Sizler de Geçici Giyim Mağazalarımıza “Çocuklar Üşümesin” ve “Gıda Yardımı” projelerine katkıda bulunarak destek olabilir; ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünü güldürebilirsiniz.

kahramanmaras-gecici-giyim-magazasi-acildi-4819-1.jpgmaras-gecici-giyim-magazasi.jpegmaras-giyim-yardimi.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.