Deniz Feneri’nden Kurban Teşekkürü

Deniz Feneri’nden Kurban Teşekkürü

Deniz Feneri Derneği, 2011 yılı kurban organizasyonunda 9.765 hisse kurban kesti.

1998 yılından beri dünyanın dört bir yanında yoksula yardım eli uzatan Deniz Feneri Derneği, bu kurban bayramında da bağışçılarının kurban vekâletlerini yerine getirdi.

9.765 kurban bağışı alan Deniz Feneri, İslami usullere uygun olarak kestiği kurbanların etlerinin tamamını yurtdışında ihtiyaç sahiplerine ulaştırırken, yurt içinde kurban eti dağıtımları devam ediyor. Van ve Erciş’te depremzedelere kurban eti ulaştıran Deniz Feneri yıl boyunca hayırseverlerin adak, akika ve şükür kurbanlarını da keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı sürdürecek.

Organizasyon çerçevesinde yurt içinde Kayseri, Malatya, Şanlıurfa, İzmir ve Antalya'da, yurt dışında ise Sudan, Bangladeş, Nijer, Pakistan, Somali, Filistin, Irak, Gana, Kazakistan ve Makedonya‘da kurban kesimi gerçekleştirildi.


Kurban kesim bilgilendirmesi
Yurt içinde ve yurtdışında kurban kesimi, her yıl olduğu gibi Dernek görevlileri nezaretinde, dini vecibeler yerine getirilerek, tamamı kamerayla kaydedilerek gerçekleştirildi. Ayrıca yurt içinde yapılan kurban kesimlerinin tamamı noter tespitiyle kayıt altına alındı. Bağışçılarına kurbanların kesildiğini SMS ile haber veren Deniz Feneri, bayram sonrasında da bağışçılarına isimlerinin okunarak kurbanlarının kesildiğini gösteren görüntüler ve kesim belgesi ulaştıracak.

Genel Başkan Cengiz Kurban Bağışçılarına Teşekkür Etti

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Deniz Feneri Derneği Başkanı Av. Mehmet Cengiz, “Kurbanını Deniz Feneri’ne bağışlayan bütün hayırseverlere sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu bağışlar, yıl boyu et yiyememiş binlerce ihtiyaç sahibinin sofralarını şenlendirerek bayram sevinçlerinin bayram sonrasında da devam etmesine vesile oluyor. Deniz Feneri, bağışçı ve gönüllülerinden aldığı destekle gönlü kırık insanların umut kapısı olmayı sürdürecek. Var gücümüzle, desteğe muhtaç dul, yetim ve öksüzlere yalnız olmadıklarını hissettirmeye devam edeceğiz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.