Deniz Feneri'nin İftar Buluşması

Deniz Feneri'nin İftar Buluşması

Birleşik Arap Emirlikleri Zayed Bin Sultan Al Nahyan Yardım vakfının sponsorluğunda verilen iftar yemeğinde, bağışçı, gönüllü ve yardım alan gibi farklı gruplar bir araya geldi.

Veren el ile alan el arasında köprü görevi gören Deniz Feneri Derneği, iftarda buluşuyoruz projesi kapsamında, Birleşik Arap Emirlikleri Zayed Bin Sultan Al Nahyan Yardım Vakfı’nın sponsorluğunda İstanbul-Ümraniye’de iftar yemeği düzenledi.

Birleşik Arap Emirlikleri Zayed Bin Sultan Al Nahyan Yardim vakfının sponsorluğunda verilen iftar yemeğinde, bağışçı, gönüllü ve yardım alan gibi farklı grupları bir araya getiren Deniz Feneri Derneği, beraberliğin yanı sıra, ihtiyaç sahibi ailelerin nezih bir iftar sofrasında mutlu bir akşam geçirmelerine vesile oldu.

Düzenlenen iftar programına Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz, Birleşik Arap Emirlikleri İstanbul Başkonsolos Yardımcısı Muhammed Huri, BAE İstanbul Başkonsolosluğu Halkla İlişkiler Müdürü Fahrettin Gökay, Ümraniye Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Faysal Şansi, Deniz Feneri Derneği Genel Sekreteri Recep Koçak ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Acun katıldı.

Deniz Feneri Derneği Aşevinde hazırlanan yemekler, dernek çalışanları ve gönüllülerinin yardımlarıyla iftar sofralarında yerini aldı. Programa katılan aileler, Deniz Feneri Derneği’nin hayatlarındaki yeri ve önemine değindiler. Ayrıca dernek hakkında çıkan asılsız haberler sonrasında yaşadıkları mağduriyeti dile getirdiler.

Abudabi TV‘nin de görüntülediği iftar programında konuklar yemek sonrasında söz alarak gecenin ve yardımlaşmanın önemine değindiler.

İftar sonrasında konuşan Birleşik Arap Emirlikleri İstanbul Başkonsolos Yardımcısı Muhammed Huri, kardeş ülkeler arasındaki dayanışmanın ne denli önemli olduğunu vurgularken, Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av.Mehmet Cengiz ise yaptığı kısa konuşmada, karşılıklı ilişkilerin ve ramazanda düzenlenen organizasyonların önemine değindi.
Deniz Feneri ailesinin birlik ve beraberliğinin en güzel yansıması olan, iftarda buluşuyoruz projesinin Ümraniye ayağı, 25 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında 8 gün süreyle toplam 6.000 kişiyi iftar yemeğinde buluşturacak.

Etiketler :