Deniz Feneri'nin TGTV Ziyareti

Deniz Feneri'nin TGTV Ziyareti

Basında çıkan maksatlı haberlere inanılmaması gerektiğini ifade eden yetkililer, halka hizmet eden iyilik merkezlerinin yaşatılmasının gereğini vurguladılar.

Deniz Feneri Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı ve İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği’nin konuğu oldu.

Deniz Feneri ziyaretinde, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı Genel Başkanı Av. Necati Ceylan, İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği’nden Genel Sekreter Necmi Sadıkoğlu, Genel Koordinatör A. Cihan İşbilir, Koordinatör Yardımcısı Muhammed Fatih Öner ve Ensar Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Ali Ekber Polat da bulundu.

Yararlı ve hayırlı çalışmalar yapmak üzere Gönüllü Kuruluşların kurulmasını teşvik etmek, eğitim-öğretim, kültür, sanat, sağlık, çevre, tarih gibi insanlarla ilgili sosyal alanlarda çalışan ve kar gayesi gütmeyen vakıf, dernekler vb. kuruluşların iş birliği içinde insanlık yararına hizmet edebilmelerine, aralarında iletişim, koordinasyon ve etkin hizmet ağı oluşturulmasına katkıda bulunmak amacıyla kurulmuş bir vakıf Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı.

Vakıf ayrıca milletlerarası kuruluşlar nezdinde Türkiye’de Gönüllü Teşekkülleri temsil ediyor, benzer nitelikli kuruluşlara üye olarak işbirliği yapıyor ve çalışmalara katılıyor.

Ziyarette her iki kuruşun temsilcileri de Deniz Feneri’ne karşı yürütülen yıpratma kampanyası karşısında iyiliği savunmak üzere ortak tepki vermek gerektiğine dikkat çektiler. Basında çıkan maksatlı haberlere inanılmaması gerektiğini ifade eden yetkililer, halka hizmet eden iyilik merkezlerinin yaşatılmasının gereğini vurguladılar.

Ziyaret, karşılıklı bilgi alışverişi ve iyilik projeleri konusunda işbirliği yapılması temennisi ile sona erdi.

Etiketler :