Deniz Seki için özel ekip!

Deniz Seki için özel ekip!

Uyuşturucu ticaretinden 6 yıl hapis cezası alan Deniz Seki, adeta sırra kadem bastı. İstanbul polisi, ünlü sanatçıyı yakalamak için özel bir ekip oluşturdu...

Deniz Seki (44), uyuşturucu kullanmak ve temin etmek suçundan yargılandı. Yargıtay ünlü şarkıcının uyuşturucu ticaretinden aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezasını onadı. Ancak hakkında yeniden hapis cezası verilen Seki, adeta sırra kadem bastı. 40 gündür kayıp olan sanatçıdan ses çıkmadı. Ekipler, Seki için başta İstanbul olmak üzere 16 farklı adreste arama yaptı. Ancak şarkıcı hiçbir adreste bulunamadı. Bunun üzerine İstanbul Asayiş Müdürlüğü, Seki'yi yakalamak için 10 kişilik özel bir sivil ekip kurdu.Ayrıca İstanbul Emniyeti bazı illerde Jandarma Ekipleri ile irtibata geçti.

YURT DIŞINA ÇIKMADI
Yurt dışına çıkmadığı tespit edilen Seki'nin özel ekip tarafından her yerde arandığı belirtildi. Bu arada Deniz Seki, geçtiğimiz günlerde avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na kanser olduğuna dair hastane raporlarını gönderdi. Savcı konuyu incelemesi için raporları Adli Tıp'a verdi. Ancak Adli Tıp'ın değerlendirme yapması için zanlıyı bizzat görmesi gerektiği belirtildi. Şimdi gözler Adli Tıp Kurumu'nun vereceği kararda.

Kaynak: Takvim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.