Denizli "Ç.Rizespor zor bir dönemden geçiyor"

Denizli "Ç.Rizespor zor bir dönemden geçiyor"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli de yeni bir ekip oluşturulduğundan takımın zor bir dönemden geçtiğini bildirdi.

Mustafa Denizli

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli de yeni bir ekip oluşturulduğundan takımın zor bir dönemden geçtiğini bildirdi.

Sahaya yeni çıkan oyuncuların yarısının ilk kez Çaykur Rizespor forması giydiğinin altını çizen Denizli, şunları söyledi:

''Bugün aldığımız bu 3 puan, belki bu sezonun en önemli 3 puanıydı. İki haftadır inanılmaz şekilde oyunu rahatlatacağımız bir zamanda kendi kendimizi zora sokuyoruz. Bunlar yaşanacak. Bundan sonraki süreç yukarıdaki takımların çekişmesine sahne olacak. Biz Çaykur Rizespor olarak kendimize bu yarışta bir avantaj yakalamak için hem daha dikkatli olacağız, hem de bu oluşumun süresini öne çekmek için mücadele edeceğiz.''

T. Linylitlispor cephesi

PTT 1. Lig'de sahasında Çaykur Rizespor'a 3-2 yenilen TKİ Tavşanlı Linyitspor'da teknik direktör Ümit Erol Tok, ''Gereksiz paniğe kapılıp 2-1'den sonra hücumda alanlarımızı boşaltarak, gol aradık. Sonuçta kaybettik'' dedi.

Tok, maçın ardından yaptığı açıklamada, dönemin başında takımla çalışma imkanı bulamadığını Cuma günü takımın başına geçtiğini hatırlattı.

Takımla sadece bir antrenman yapabildiğini ifade eden Tok, şöyle konuştu:

''Takımda hem yorgunluğu, hem de dikkat eksikliği var. Zaten maçın geneline baktığınızda, iki yan topta yapılmayacak hatadan, adam paylaşımı ve konsantrasyon eksikliğinden gol yedik. Bunlar bizim için dezavantaj oluşturdu ancak bu oyunu kaybedecek maç oynamadık. Takımın ilk defa resmi maçına çıktım. En büyük disiplinsizlik, takımın orta saha ile forvet arasında oluşan boş bloklar. Gereksiz paniğe kapılıp 2-1'den sonra hücumda alanlarımızı boşaltarak, gol aradık. Sonuçta kaybettik. Bu tip hataları en aza indirerek, iyi bir takım olup, bu tehlikeli bölgeden takımı çıkartacağız.''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.