Denizli'nin Süper Lig'den istediği isimler kim!

Denizli'nin Süper Lig'den istediği isimler kim!

Azerbaycan'ın Hazar Lankaran takımını çalıştıran Mustafa Denizli, transfer dönemi için Süper Lig'den iki isimle görüşüyor.

Süper Lig'de en son Çaykur Rizespor'u çalıştıranMustafa Denizli, Karadeniz ekibini şampiyon yaptıktan sonra görevinden ayrılmıştı. Milli takımdan görev bekleyen ancak Denizli, Fatih Terim'in tercih edilmesiyle birlikte yeni arayışlara başlamıştı. Daha önceleri de yeni yapılanmaların güçlü olduğu takımlarda yeni heyecanlar yaşayan Denizli, Manisaspor ve İran maceralarını da kariyerine önemli bir halka olarak eklemişti.

Yeni sayfa Hazar Lankaran

Mustafa Denizli'nin yeni bir sayfa açtığı Azerbaycan hikayesinde ise ilk durağı Hazar Lankaran oldu. Türkiye'den ve Avrupa'dan takımına transferler yapacağını ifade eden Denizli, alt yapıya da büyük önem verecek. Azerbaycan futboluna hazırlayacağı önemli isimlerle Rasim Kara'dan sonra ikinci bir futbol elçisi olacak. İlk senedeki geçiş döneminde ise yanına Süper Lig'den iki isim alıyor. Alt yapıya yapılacak olan yatırımın kendini göstermesi beklenirken ligdeki durumunu da garanti altına almak isteyen Denizli, Avrupa kupalarına gitmek için iddialı bir kadro kuruyor. Mustafa Denizli devre arasında Süper Lig'den iki yıldızı takımına kazandıracak.

Transfere başlıyor

Eurosport Türkiye İstihbarat Şefi Alper Aslan'ın edindiği bilgiye göre, Mustafa Denizli ilk olarak Necati Ateş ile sözleşme imzalamak istiyor. Kariyerinin her noktasında önemli işlere imza atan Necati Ateş, aldığı yüksek ücret dolayısıyla Eskişehirspor'dan ayrılma noktasına kadar geldi. Galatasaray ve milli takımda da önemli işlere izma atan Necati Ateş, Mustafa Denizli'nin listesine giren ilk isim oldu. Golcü futbolcuyu Hazar Lankaran'a getirmek isteyen Mustafa Denizli, devre arasına kadar oyuncuya süre verdi. Mustafa Denizli, kadrosuna bir de tecrübeli defans oyuncusu katmak istiyor.

Süper Lig'den bir de stoper alacak

Beşiktaş ile yollarını ayırmak üzere olan İbrahim Toraman, Mustafa Denizli'nin listesine girmeyi başardı. Sezer Öztürk ile tartıştıktan sonra kadro dışı kalan Toraman'ın kendisine takım bulması istenmişti. Yardımcılığına Oğuz Çetin'i getiren Mustafa Denizli'nin İbrahim Toraman'ı da kadrosuna katmak istediği ifade edildi. İbrahim Üzülmez'in bu sezon Mustafa Deenizli ile çalışmayacak olması da İbrahim Toraman iddialarını güçlendirdi. İbrahim Toraman'ın Mustafa Denizli ile telefonda görüştüğü, transferi için de süre istediği belirtildi. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.