Denizlispor Yolcu mu?

Denizlispor Yolcu mu?

Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor öne geçtiği maçta İBB'ye mağlup olarak umutlarını zora soktu...

Ligde düşme hattında bulunan Denizlispor yolun sonuna adım adım yaklaşıyor! 28. haftada İstanbul BŞB deplasmanına konuk olan Horozlar 1-0 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı ve rakibine 3-1 mağlup oldu.

Denizlispor ilk yarıyı Ahmet Cebe'nin attığı golle 1-0 önde kapattırken, ikinci yarıda tam anlamıyla İstanbul BŞB fırtınası esti. İstanbul BŞB Koffi'nin kendi kalesine attığı golle maça eşitliği getiririken, daha sonra İbrahim Akın ve Zeki Korkmaz'ın golleriyle 3-1 öne geçti.

Son dakikalarda da oyunun kontrolünü elinde bulunduran İstanbul BŞB maçtan 3-1 galip ayrıldı ve puanını 46'ya yükseltti. Denizlispor ise bu mağlubiyetle 18 puanda kaldı.

İLK YARIDAN DAKİKALAR

6. dakikada Ali Güzeldal'ın pasıyla ceza alanına doğru hareketlenen ve savunmanın arkasında topla buluşan İskender'in bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak, yan ağlarda kaldı.

14. dakikada Ali Güzeldal'ın sağ kanattan yaptığı ortada ceza alanında iyi yükselen Cesario'nun vuruşunda top kaleci Özden'de kaldı.

27. dakikada Mahmut'un ortasında topla buluşan Hasan Ali, rakibinden sıyrılarak vuruşunu yaptı; meşin yuvarlak üst direğe çarparak auta çıktı.

38. dakikada konuk ekip deplasmanda öne geçti. Bu dakikada Angelov'un sol çizgiden ortasında, Büyükşehir Belediyespor savunmasında Cesario'nun kafayla uzalaştıramadığı topa Ahmet Cebe yetişti. Bu futbolcu sağ çizgiden çalımlarla ceza sahasına yönelerek yaptığı vuruşta meşin yuvarlak, savunmaya çarparak kaleci Hasagiç'in sağından ağlarla buluştu: 0 - 1.

45+1. dakikada Denizlispor ceza sahasına yapılan ortada İskender'in kafa vuruşunda top, üst direkten döndü.

Uzatma dakikalarında gol olmayınca ilk yarı 1-0 Denizlispor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Etiketler :