Destici, "Artık hepimizin annesi olan şehit annelerini hiç unutmayacağız."

Destici, "Artık hepimizin annesi olan şehit annelerini hiç unutmayacağız."

ANKARA (AA) - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Artık hepimizin annesi olan şehit annelerini hiç unutmayacağız." ifadesini kullandı.Destici, Anneler Günü...

ANKARA (AA) - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Artık hepimizin annesi olan şehit annelerini hiç unutmayacağız." ifadesini kullandı.

Destici, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, "Bu yıl Anneler Günü'nü, şehit annelerinin, evlatlarının katillerinin devlet yönetimine yamanmaya çalışılmasından dolayı duydukları hüzün ve endişenin gölgesinde kutlayacağız." ifadelerine yer verdi.

Tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Destici, şunları kaydetti:

"Cenab-ı Allah'ın Lokman Suresi’nde 'Biz insana, anne ve babasına iyi davranmasını tavsiye ettik.' emrinin; Peygamber Efendimizin 'Cennet annelerin ayakları altındadır.' Hadis-i Şerif'inin istikametinde şekillenen, ödenmesi mümkün olmayan bir hakkın idrakiyle annelerimize sarılırken, artık hepimizin annesi olan şehit annelerini hiç unutmayacağız. Allah kimseyi şehit annelerinin, 'Evladımın katilleriyle yan yana ne işin var?' sorusuna muhatap olma müptezelliğine düşürmesin."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.