Destici, Karakoç'tan haber getirdi

Destici, Karakoç'tan haber getirdi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tedavi gören Abdurrahim Karakoç'u ziyaret etti.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, akciğer enfeksiyonu nedeniyle hastanede tedavi gören şair ve yazar Abdurrahim Karakoç'un sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Destici, Abdurrahim Karakoç'u tedavi gördüğü Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret etti.

Ziyaretin ardından hastane bahçesinde açıklama yapan Destici, dün akşam Karakoç'un hayatını kaybettiğine ilişkin birtakım asılsız haberler çıktığını hatırlatarak, "Biraz önce ben kendisiyle görüştüm. Allah'a şükürler olsun, durumu, sağlığı gayet iyi" dedi.

Mustafa Destici, Karakoç'un akciğerlerinden ağır bir enfeksiyon geçirdiğini belirterek, tedavinin biraz zaman alacağını dile getirdi.

Karakoç'un sağlığına kavuşması için dua edeceklerini kaydeden Destici, "Ben bir kere daha kendisine geçmiş olsun diyorum. Hem ailesine, hem camiamıza, hem tüm sevenlerine geçmiş olsun diyorum. Tüm sevenlerinden dua bekliyoruz. Kendisi bizzat sorduğumda 'Ağabeyi var mı bir isteğiniz, yapabileceğimiz bir şey var mı?' dediğimde, 'Dua istiyorum' dedi. Bütün arkadaşlarımızdan kendisinin isteği, selamları var. Bütün arkadaşlarımızdan dua bekliyor, selam ediyor" diye konuştu.

AA
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.