'Destur tokadını enseye yedik'

'Destur tokadını enseye yedik'

Balyoz davasının tukuklu sanığı Çetin Doğan'dan seçim itirafları..

Balyoz davasının tukuklu sanığı seçim sonuçlarını değerlendirdiği Aydınlık'taki köşesinde yazısında "Türk halkının destur şaplağını ensemize yedik" diye yazdı. Darbe planı yapmakla suçlanan emekli Paşa, iktidara övgüler yağdırmayı da ihmal etmedi: "AK Parti'nin önünde şapka çıkartmak lazım."  

DESTUR TOKATINI ENSEYE YEDİK

12 Haziran itiraflarına Çetin Doğan şöyle başlıyor: "Gelin hep birlikte yalancıların, dolandırıcıların mumlarını söndürelim" çağrımızın ertesi günü, 12 Haziran'da "necip Türk Milleti'nin destur şaplağını ensemize yediğimizi inkar edemeyiz..."

AK PARTİ ÖNÜNDE ŞAPKA ÇIKARDI

Seçim sonuçlarının ülkeye hayırlı olmasını belirtip "demokrasiye bağlılığını" dile getiren Çetin Doğan, "Görünen o ki toplumumuzda değişim rüzgarı ne yalan üzerindeki yaldızı ne de yalancının mumunu söndürebilmiştir. Değişim rüzgarı hafif melteme dönüşünce ampulün şavkı daha da canlanmıştır. Ülkemizde yaşayan her 2 yurttaştan 1'inin oyunu almayı başaran AKP'nin önünde şapka çıkarmak ve onu kutlamak gerekir. " dedi.

ŞAİBE İMASI

Çetin Doğan, bu itirafların ardından uzun yazısına AK Parti'nin neden kazandığı, CHP'nin neden kaybettiği analizi ile devam ediyor. İlginçtir ki kendisinin seçimlerde aldığı yenilgiye ucundan şöyle bir değinip geçiyor. O değinme sırasında da "geçersiz oyların" çoğunluğunun Cumhuriyet Güçbirliği adaylarına ait olduğunu belirtip "şaibe" imasında bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.