Devler Ligi'nde El Clasico heyecanı

Devler Ligi'nde El Clasico heyecanı

İki ezeli rakip lig ve kupadan sonra bu defa da Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geliyor.

Şampiyonlar Ligi'ndeki yarı final maçı öncesi Katalan ekibinde teknik direktör Guardiola, taktiği değiştirecek. Genç çalıştırıcı Bernabeu'da, daha fazla pres ve hücum yapan bir 11 sahaya sürecek.

 

'4 El Clasico'nun Şampiyonlar Ligi'ndeki yarı final kapışması öncesi Barcelona'nın teknik direktörü Pep Guardiola, Real Madrid'le yarın yapacakları maçta taktiği değiştirecek. Üçüncü randevuya kısa bir zaman kala İspanya Kral Kupası'nı kazanan Real'in, karşılaşmaya favori olarak çıkacağını belirten Guardiola, pasa dayalı oyunlarını yine sürdüreceklerini, ancak bu kez ön alanda daha fazla pres yapacaklarını ifade etti. Savunmada Carles Puyol ve Gabriel Milito'nun sakatlıklarının sürmesi sebebiyle defansta Pique'nin yanında, yine Mascherano'nun görev alması bekleniyor.

Pique'nin hayali başkanlık

Bu arada Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira ile olan ilişkisiyle sık sık gündeme gelen Pique, gelecekteki hedefinin Barcelona kulübünan başkanı olmak olduğunu söyledi. Genç oyuncu, "Hoca olarak da Xavi, Busquets ya da Puyol'u getirmeyi hayal ediyorum" diye konuştu.

Real Madrid

Real Madrid cephesinde Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi'ndeki kapışmada yine savunma futbolu oynatacak ve kontrataklarla rakibini yıkmaya çalışacak. Los Galacticos'ta orta sahada sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek olan Khedira'nın yerine Lassana Diarra'nın, defansta ise cezası sebebiyle görev yapamayacak Ricardo Carvalho'nun yerine de Arbeloa'nın oynaması bekleniyor. Böylece Ramos ve Albiol stoperde, Arbeloa da sağbekte yer alacak. Hafif sıkıntıları bulunan Angel Di Maria'nın da oynamamasının önünde bir engel kalmadığı öğrenildi.

Pepe yine forvet arkası

Jose Mourinho'nun, İspanya Kral Kupası finalinde olduğu gibi hücum hattını bozmayacağı da belirtildi. Mesut Özil, Cristiano Ronaldo ve Di Maria üçlüsünün ileride olacağı, onların arkasında ise Lionel Messi'yi iki maçta da durdurmayı başaran Pepe'nin görev alacağı ifade edildi 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.