Devlet Bahçeli Büyük Hata Etti!

Devlet Bahçeli Büyük Hata Etti!

Bakan Bülent Arınç, MHP'de ortaya çıkan kaset skandalı ile ilgili olarak Bahçeli'nin 'okyanus ötesi' lafı ile büyük hata yaptığını belirtti.

Diyarbakır'ın yerel televizyonlarından TV 21 Genel Yayın Yönetmeni Taner Özbay'ın sunduğu Perspektif programına katılan Arınç, Bahçeli'nin kaset skandalı ile ilgili okyanus ötesini göstermesini değerlendirdi.

Arınç, "Okyanus ötesinden Fethullah Gülen Hocaefendi'yi kast ediyorsa ki öyle diyorlar, açıkça söylemediği için diyorum, o zaman çok yanlış yapıyor demektir ve bu MHP tabanının en az yarısı tarafından kabul edilemeyecek bir sözdür. Çünkü Fethullah Gülen Hocaefendi'nin Türkiye için, insanlarımız için, onları birleştirecek, doğru yolda birbirine kenetleyecek İslam'ın daha iyi anlaşılmasını temin edecek, eğitim hamleleriyle herkesin okuma özgürlüğünün ve daha iyi yetişmesinin önünü sağlayacak çalışmalarına bakarak bu söylenenlerin ne kadar asılsız ve yanlış olduğunu düşünecektir. Bence çok büyük hata yaptı sayın Bahçeli. Eğer Fethullah Gülen Hocaefendi'yi bizzat kast ediyorsa bu sözleriyle bunun karşılığını bu seçimlerde görecektir. İkincisi bu sözler topu taca atmaktır."diye konuştu.

Hiç kimsenin özel hayatının merak edilmemesini, böyle yasa dışı ve ahlak dışı işlerle o görüntülerin tespit edilmemesini istediklerini dile getiren Arınç, "Bunu yapanlar ne kadar kötü bir iş yapıyorlarsa, bu görüntülerin sahipleri de o kadar yanlış iş yapıyorlar, ahlak dışı iş yapıyor demektir. Burada sadece kadınlarla çirkin ilişkilerin görüntülenmesinin yanında o kişilerin temsil ettiği siyasi zihniyete ne kadar aykırı davrandığı ortaya çıkıyor. Kendi tabanlarına hakaret eden, kendi eşlerine hakaret eden, kendi aile düzenlerini hiçe sayan bu tür davranışların bir siyasi partinin, hele hele üst kademesinde olmasını olağan karşılamak mümkün değildir. Sanıyorum ki Bahçeli de bunun sıkıntısı içerisindedir. Bu kişileri istifa ettirmek yoluyla partisinde bunun benzerlerinin yaşanmayacağını ortaya koymak istemiştir." ifadelerini kullandı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.