Devlet memurusun İlker Paşa!

Devlet memurusun İlker Paşa!

Ozan Kütahyalı'ya hakaret davası açtı. Davaya aldırmayan Kütahyalı Başbuğ'a meydan okudu...

Taraf gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'ya Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un hakaret davası açtığı ortaya çıktı.

Kütahyalı bir süre önce "Devlet adamı değilsin,devlet memurusun İlker Paşa..." başlıklı bir yazı yazmıştı. Başbuğ'un bu yazıdan sonra kendisine hakaret davası açtığını, bugünkü köşesinde duyuran Kütahyalı Haber7'ye yaptığı açıklamada, davayı "inanılmaz" olarak değerlendirdi.

"BAŞBUĞ KENDİNİ DEVLETİN TEK SAHİBİ SANIYOR"

Taraf yazarı Kütahyalı hakkında açılan dava için şunları söyledi: "İlker Başbuğ'a "Devlet memuru" olduğunu hatırlattım. Bunun üzerine bana dava açıldı. Gerekçe aynen bu. İnanılmaz bir şey. Bu bir hukuk skandalıdır. Türkiye'de öyle bir zihniyet var ki kendine "devlet memuru" denmesini hakaret sayıyor. Kendini "Devletin tek sahibi" sanıyor. Ülkeyi seçilmiş iktidarı tanımadan yönetmek istiyor.Bu durum bu zihniyeti göstergesi.Dursun Çiçek olayına,AK Partiyi devirme planlarına şaşırmamak lazım. Malzeme bu..."

"PATAGONYA GENARİLİ MİSİN SEN?"

Kütahyalı bugünkü yazısında "Ey Mehmet İlker Başbuğ...Sana soruyorum... Patagonya generali misin sen? Ordaki meslektaşların gibi olmak istiyorsan o günler geçti cancağızım...Devlet memuru olmayı paşa paşa kabul edeceksin...Yada paşa paşa istifa edeceksin...Yada o küçümsediğin Kasımpaşalı seni görevden alacak...Karar senin..." gibi ifadelerle adeta Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'a meydan okuyor...

Etiketler :