Devletin zirvesi Gaziantep'teki cenaze törenindeydi

Devletin zirvesi Gaziantep'teki cenaze törenindeydi

Gaziantep'teki patlamada hayatını kaybedenler için cenaze töreni düzenlendi. Devletin zirvesi cenaze namazındaydı..

Tüm Türkiye, hain saldırıda şehit olan vatandaşlar için tek yürek oldu. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı Cemil Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. Törende şehitlerin aileleri ayakta durmakta zorlandı.

ŞAHİN ANNESİNİ DE UĞURLADI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in kalp krizinden vefat eden annesinin cenaze töreni de Gaziantep'teki saldırıda hayatını kaybedenlerle birlikte kılındı.

 

BİLAL ERDOĞAN DA TÖRENDEYDİ

Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tören alanında yerini aldı. Başbakan'ın oğlu Bilal Erdoğan da tören alanında.. Dün teyzesini kaybeden Başbakan Erdoğan törenin ardından teyzesi Meliha Er'in cenaze törenine katılacak.



CENAZE NAMAZINI DİYANET İŞLERİ BAŞKANI KILDIRDI

Diyanet işleri Başkanı Mehmet Görmez cenaze namazını kıldırdı. Görmez her bir tabutun başına geçerek namazı kıldırdı.

ŞAHİN AYAKTA ZOR DURDU

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de camide hazır bulundu. Şahin'in ayakta zor durduğu ve sürekli ağladığı görüldü. CHP lideri Kılıçdaroğlu, camiye gelince Bakan Şahin'in yanına gitti, başsağlığı dileyerek taziyelerini iletti.

EMİNE ERDOĞAN VE ŞAHİN'İN GÖZYAŞLARI

Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da Bakan Fatma Şahin'e başsağlığı diledi. Bakan Şahin'e sarılan Emine Erdoğan da gözyaşlarına boğuldu. Bakan Fatma Şahin'in çocukların tabutlarını göstererek yanındakilere ''Baksana ne kadar küçük'' dediği görüldü.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.