"Devre arasında bir şeyler oldu"

"Devre arasında bir şeyler oldu"

Gaziantepspor Kulübü Başkanı, maçın devre arasında, hakemlerin soyunma odasına girenlerin olduğunu iddia ederek, bunların açıklanmasını istedi.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikleri maçın devre arasında, hakemlerin soyunma odasına girenlerin olduğunu iddia ederek, bunların açıklanmasını istedi.

Maçtan sonra stattan ayrılırken açıklama yapan İbrahim Kızıl, devre arasında hakemlerin soyunma odasına birilerinin girdiğini ileri sürerek, ''Devre arasında hakem soyunma odasına girildi. Kuddusi Müftüoğlu, adam gibi adam. Çıkıp söylesinler kimin girdiğini. Yoksa bende var, ben söylerim'' dedi.

İbrahim Kızıl, maçların oynanarak kazanılması gerektiğini vurgulayarak, ''Hakemlere baskı yapılırsa, bu lig nereye gider? Soyunma odasına gidip baskı yapılırsa, hakemler nasıl maç yönetecek? Onlar da insan'' diye konuştu.

Diğer yandan, Gaziantepsporlu futbolcu Serdar Kurtuluş, Fenerbahçelilerin penaltı itirazında bulunduğu pozisyonda, Andre Santos'un kendini yere attığını ileri sürdü. ''O pozisyonda penaltı olduğuna inanmıyorum'' diyen Serdar, ''Ben dokundum, o ise kendini yere attı. Öyle iki pozisyon oldu, ikisinde de penaltı yoktu. Bence Andre Santos kendini yere attığı için sarı kart görmeliydi. Hakemler maçı iyi yönetemedi'' ifadelerini kulandı.

Etiketler :