Dikkat! Hırsızlar işbaşında

Dikkat! Hırsızlar işbaşında

Üsküdar'da demir kesme makaslarıyla market soyan 2 kişi, kameralar tarafından görüntülendi. Güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Üsküdar Kısıklı'daki bir markette meydana geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde demir kesme makaslarıyla gıda merkezinin kapılarını keserek içeriye giren kimliği belirsiz kişiler kameralara yakalandı. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde, gecenin karanlığından faydalanan zanlılar market önüne park ettikleri araçlarından aldıkları demir kesme makaslarıyla iş yerinin kepenklerini kesiyor. Kısa sürede kapıyı kırarak içeriye giren zanlılar reyonlarda bulunan sigaralara yöneliyor. Bir dakika içinde marketteki bütün sigaraları dışarıda hazır bekletilen otomobile taşıyan hırsızlar daha sonra olay yerinden uzaklaşıyor.
Marketteki hırsızlık ise sabah iş yerine gelen çalışanlar tarafından fark ediliyor. Güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.
Cihan

Etiketler :