Diktatör Kaddafi Televizyon'da Saçmaladı

Diktatör Kaddafi Televizyon'da Saçmaladı

Libya lideri Muammer Kaddafi, ülkeyi terketmeyeceğini ve gerekirse bu topraklarda şehit olacağını söyledi, 'Suç işleyen gençlerin cezası ölümdür' dedi.. Kaddafi, ABD'ye de meydan okudu..

Kaddafi canlı yayınla Trablus'tan halka seslendi..

Libya lideri Muammer Kaddafi, ülkesinde meydana gelen olayların ardından devlet televizyonunda yaptığı konuşmada istifa etmeyeceğini bildirdi.

KADDAFİ'NİN KONUŞMASINDAN SATIRBAŞLARI..

Kaddafi, 'Burası dedelerimizin ülkesi.. Yabancıların oyunlarına gelmemeliyiz.. Biz bu toprakları dedelerimizin kanıyla kurtardık. Onların nereden geldiği belli bile değil.. Bu Libya halkının zaferidir..

Ben bir devrimciyim.. Ben çölden geliyorum ve o çölde onlarca yıl bize zaferler kazandık.. Afrika'nın lideri olacağız.. Bu devrimi kimse yavaşlatamaz.. Burada durmanın bir bedeli var.. Bunu ödüyorum.. Dedem de ödedi.. Bu ülkeden ayrılmam, şehit bile olurum.. Babamın cenazesi buna kanıttır..

Bazı meydanlarda bir araya gelmiş gençler var.. Fare gibi ortalıkta dolaşıyorlar.. Libya'nın güvenliğini suistimal ediyorlar.. Ancak ben bu gençlere inanmıyorum.. Tunus'ta olanları yansıtıyorlar..

Bu gençler hasta, birileri tarafından alıp yanlış yöne gönderiliyorlar...

Libya halkına sesleniyorum.. Yeni yerel yönetimler kurulmasını istiyorum..

Bu geceden itibaren halk, evine dönsün.. Ben, Libya için hayatımı harcadım.. Siz aslında güçlü bir kayaya çarptınız.. Ailelere sesleniyorum.. Çocuklarınızı evlerinize sokun.. Onları koruyun. Çocuklarınız ölecek.. Neden öldürülsün, cehennemlik olsun mu istiyorsunuz.. Bu çeteler, aslında hiçbirşeyi temsil etmiyorlar.. Bunlar sadece böcek.. Tunus'ta olanları taklit ediyorlar..

Ülkede suç işleyenler, anayasayı yıkmaya çalışanlar, kamu binalarını yıkmaya çalışanların sonu ölüm olacaktır, idam olacaktır... Bu kez gençleri affetmeyeceğiz.. Bu aşamaya kadar ateş  yetkisi vermedim.. Ama gerekirse ateş emri vereceğim..

Ülkede komite kurulacak..  Bu komiteden olanlar kollarına yeşil band taksınlar.. Devrimin başarısı için bu komite kurulmalı ve gençler bu komiteye katılsın.. Kuran'ı bilen gençler ve gerçek  Libyalılar yarın değerlerimizi korumak için bir araya gelsinler..

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :