Dilipak'tan Çarpıcı Açıklamalar

Dilipak'tan Çarpıcı Açıklamalar

Dilipak'tan Çarpıcı Açıklamalar

TGRT Haber'de Hadi Özışık'ın hazırlayıp sunduğu Basın Odası'nın bu haftaki konuğu Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'tı.
 
Bir süredir köşesinden duyurduğu AK Parti'ye yönelik komplo iddialarının detaylarını canlı yayında açıklayan Dilipak'ın bu sözleri siyasette deprem yaratacak türden.
 
İLK DENEME GEZİ PARKI'YDI
 
Gezi Parkı eylemlerinin hükümeti devirmek için ilk adım olduğunu söyleyen Dilipak, tatilin araya girmesiyle eylemlerin durulduğunu ancak sonbaharda yeni bir planın hayata geçirileceğini söyledi.
 
AK PARTİ'Yİ ANAP'A DÖNDÜRECEKLER
 
İşte Dilipak'ın o iddiaları...
 
Özellikle İsrail Türkiye'deki iktidardan rahatsız.İsrail Türkiye'deki iktidardan rahatsız. One Minute ve Mavi Marmara'dan sonra Tayyip Erdoğan'ı devirme planları yapıyorlar.
 
Tayyip Erdoğan'a suikast planları yapılıyor. Yeni bir duyum yok. Daha önce yapılan suikastlar var. Tayyip Erdoğan'a da yapılacak. Özal'a suikast yapan kimse Tayyip Erdoğan'a da onlar yapılacak.
 
CİNDORUK HALA AKTİF
 
Cindoruk hala aktiftir. Tapınakçılara, localara sormak lazım. Ergenekon'un dışarıdaki unsurlarına sormak lazım.
 
İçerideyken 'kımıldarsa ölür' dedikleri adam şimdi dışarıda geziyor. Haberal...
 
Haberal önemli bir insandır. Haberal yeni hybrid bir model. Haberal'ın mutlaka ilgisi bilgisi vardır. Kambersiz düğün olmaz.
 
O KASETLER ÖNEMLİ
 
Dilipak, '50 vekili koparabilecekler mi?' sorusuna ise şu yanıtı verdi:
 
"Tehdit ve şantaj yada ikbal vaad ederek partiden kopartılabilirsiz. Cem Uzan kaçtıktan sonra burada bir evini buldular. Orada kasasını buldular. TMSF kasayı bastı bir sürü kaset çıktı. O kasetler nerede? Emniyet istihbarat ve TMSF'de. Peki o kasetleri servis yapan, siyasi pazarlık konusu yapan kişi de bir kopyaları yok mu? O kaseti servis eden siyasi pazarlık konusu da yapacaktır. İktidarın içerisinde de bir sürü unsur var."
 
BAYKAL DA KASETLE GİTTİ
 
Ecevit'e de MHP'ye de yapıldığını biliyoruz.
 
Ilımlı İslamı bürokrasiye enjekte edeceklerdi. Baykal Cumhurbaşkanı koltuğuna oturtulacaktı. Baykal oyununu iyi oynamadı. Bir kasetle gitti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.