Dilipak'tan ulusalcıları kızdıracak yazı

Dilipak'tan ulusalcıları kızdıracak yazı

Yazar Abdurrahman Dilipak, Ergenekon davasına tepki gösterenleri çok kızıdıracak bir yazı kaleme aldı.

Abdurrahman Dilipak, mahkumiyet kararlarına ateş püskürenlere "Oturun oturduğunuz yerde, yoksa gelecek günler, geçen günleri aratabilir" diye seslendi.

"Uslu durmazsanız daha ağır cezalar gelecektir.." diyen yazar Dilipak, Yeni Akit gazetesindeki köşesinde Ergenekon davasını değerlendirdi. Yazar, Ergenekon davasının bittiğini ancak Ergenekon'un bitmediğini söyledi.

Medya mafya, sermaye, siyaset, bürakrosi ve STK'larda Ergenekon'un devam ettiğini savunan yazara göre bu dava, ABD'nin sözünü dinlemeyen, kontrol dışı unsurlara karşı "kızım sana söylüyorum, gelinim sen dinle" kabilinden bir ayar çekme operasyonu..

SABAHTAN AKŞAMA OSMANLI'YA KÜFRETMEDİNİZ Mİ?

ABD'nin kendine yeni sevgili bulduğunu kavganın da buradan çıktığına dikkat çeken Dilipak, Washington'un aleviler ve askerlerle değil, ılımlı dindar, sağcı, STK'larla yoluna devam etmek istediğini iddia etti. Ulusalcıları Batı'ya piyon olmakla suçlayan yazar, eleştirilerini böyle sürdürdü.

"(...)Daha önce de Osmanlı'ya karşı siz ulusalcıları tercih etmediler mi? Siz de efendilerinizin gözüne girmek için İslam'a "İrtica", Müslümanlara "Mürteci" demediniz mi, Osmanlı'ya sabahtan akşama küfretmediniz mi? Açın bakın resmi tarih kitaplarınıza. Resmi ideolojinizle batıyı yüceltmediniz mi? Resmi dinle dinin içini boşaltmaya çalışmadınız mı?

YENİ PROJEDE UYGUL ROL VERİLMESİN BEKLEYEN YEŞİLÇAM FİGÜRANLARI GİBİ

Kemalizmi "Türk'ün dini" haline getirmeye çalışmadınız mı? ABD artık sizinle yola devam edemeyceğini ayaklarına bağ olduğunuzu düşünüyor.. Derin devlet çiftliğinin marabaları şimdi ağaya karşı mı geliyorlar!. Bu iş belediyelerde grev kararı/almaya benzemez! Bakın! Bu projeye,itiraz etmeyip, uslu uslu köşesine çekilip oturanlara bir şey diyorlar mı? Köşelerinde ılımlı İslamcıların başarısız olmasını, kendilerine de yeni projede uygun bir rol verilmesini bekleyen Yeşilçam figüranları gibi cafelerde bekleşip duruyorlar.."

SOĞUK SAVAŞ BİTTİ, DÜNYA DEĞİŞTİ

Siz silaha sarılıyor, meydan okuyor, tehdit ediyorsunuz.. Affetmezler! Mahkemenin vereceği karara razı olur ve susarsanız, belki sizin için de bir yol düşünürler.. Savaşın bittiğinden habersiz dağdaki Japon askerine benziyorsunuz.. Soğuk savaş bitti. Dünya değişti!"

USLU DURMAZSANIZ DAHA AĞIR CEZALAR GELECEKTİR

Kemalizmin iflas ettiğini belirten Dilipak, bu ideolojinin tüm farklılıkları düşmanlığa dönüştürdüğünü sözerine ekledi. "Buna bir "dur" denmesi gerekiyordu ve dendi.. Uslu durmazsanız daha ağır cezalar gelecektir.." diyen yazar, yazısını böyle tamamladı:

İTİBARINIZI DA PARANIZI DA KAYBEDEBİLİRSİNİZ

"İtibarınızı da, paranızı da kaybedebilirsiniz. Sizin bu kadar direnmenizin sebebi ne biliyor musunuz, tepedekilerin de aklı karışık. Ne yapacaklarını bilmiyorlar. Yahudi lobisi, hâlâ "İslam'a karşı sopa" politikasında ısrarlı.. Şefleriniz de bu lobinin desteği ile "direnin" mesajı veriyor. Sisi'yi umursayan yok, kendi kavgalarını sizin üzerinizden sürdürüyorlar ve siz de bu işi sanki bir umud kapısı gibi görüyorsunuz. Ne kadar safsınız! Kılavuzunuz Çevik Bir, Hurşit Tolon, Çetin Doğan gibilerse, bunların başınıza gelmesi sürpriz sayılmamalı öte yandan..
Oturun oturduğunuz yerde, yoksa gelecek günler, geçen günleri aratabilir.."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.