Dilmen: Kocaman'ın tek hatası...

Dilmen: Kocaman'ın tek hatası...

NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen Fenerbahçe-Karabükspor maçını masaya yatırdı.

 

 

Rıdvan Dilmen maç boyunca Aykut Kocaman'ın tek hatasının Niang'a çok sabretmesi olduğunu söyledi. Dilmen Kocaman'ın maç boyunca doğru hamleler yaptığını da sözlerine ekledi.

NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen Fenerbahçe-Karabükspor maçını masaya yatırdı.

"Fenerbahçe oyununilkyarısında rakibinden daha iyi olduğunun görüntüsünü verdi. Buca maçına benzer mi dedik ama benzemedi. Aykut Kocaman'ın hamle yapması için yedek kulübesi yeterli. Aykut'un yaptığı en büyük hata maçta Niang'a fazla sabretmesiydi. Niang'ı geç çıkarması sadece merkezi koruyarak tedbir  almasına neden oldu. Aykut Kocaman'ın Selçuk-Stoch değişikliği maçı kazanmasını sağladı. Semih ve Dia'nın oyuna alınmasında geç kalındı. 60 veya 70. dakikalarda Semih oyuna sokulabilirdi. Antrenör hamleleri son derece doğruydu" ifadelerini kullanan Rıdvan Dilmen "Fenerbahçe'de bireysel anlamda çok iyi oynayanoyuncular maç içerisinde gidip gelmeler yaşadılar. İlk yarıda Alex, ikinci yarıda Alex. Alex ikinci yarıda oyundan düştü. Volkan 2, Gökhan Gönül 2, Lugano 2, Yobo 2 yıldız aldılar benden" dedi.

"Aykut Kocaman gidişatın kötü olduğunu görüp hamlelerini çok iyi yaptı, takımın hızını artırdı. Gökhan etkili bir futbolcu ama bitiriciliği yok. Çalım farklılıkları yapıp orta çalışması lazım" diyen Rıdvan Dilmen "Stoch'un Niang'ın formsuzluğu, Emre'nin ilk yarı idaresi, Caner'in eh'i, Gökhan'ın ise üretken olmayışı gibi dezavantajlar Fenerbahçe'nin galibiyetini etkilemedi. Çünkü çok bir ustası var. Alex de Souza..." yorumunda bulundu.

 

Ntvspor

Etiketler :