Diva Hülya Avşar'ı topa tuttu

Diva Hülya Avşar'ı topa tuttu

Öyle böyle ağır sözler etmedi. Hülya Avşar bu kez baltayı taşa vurdu...

Hülya Avşar pazartesi gecesi konuk ettiği modacı Barbaros Şansal ile Bülent Ersoy hakkında konuşunca baltayı taşa vurdu. Bülent Ersoy'dan gelen cevap zehir zemberek oldu.

Hülya Avşar'ı nikahsız bir erkekle yaşamakla suçladı...
Annesi Emral Avşar'ın 20'lik sevgilisini hatırlattı...
İşte Diva'nın ağır kaçan sözleri; 

HÜLYA AVŞAR CANLI YAYINDA
NE DEMİŞTİ?

Barbaros Şansal: Travestilerin sokaklarda fuhuş yapmaya zorlanmalarından çok rahatsızım. Transseksüelleri meslek sahibi yapmayı istiyoruz. Bazıları hanımefendi olarak binlerce dolara ekrana oturtuluyor, diğerleri copla döve döve sokaklardan toplanıyor. Bu çifte standarda karşıyım...

Avşar: Bazıları derken?

Şansal: Malum yere gider lafımız...

Avşar: Bülent Ersoy filan mı?"

Hülya Avşar bunu neden yapar hiç merak etmiyorum. Yalnız adama sorarlar sen bu konuşmaları yapmaya ne dereceye kadar yetki sahibisin diye. Toplumun örf ve âdetinden bahsedecek kişilerin evvela kendi yaşam tarzlarını bir mercek altına yatırmaları gerekir.

KIZI VAR NİKAHSIZ YAŞIYOR

Örnek ben anne değilim. Ama bir annenin olması gerektiğinden çok daha temiz, mazbut, iffetli, hayalı ve onurlu yaşıyorum. Nikahsız gündelik aşklara pirim vermeyecek kadar tertemiz örnek bir kişiliğim ben ama görsel ve yazılı medyadan görüp okuyup öğrendiklerimize göre

Sayın Hülya Avşar Hanım Efendi boyunca genç bir kızı olduğu halde nikahsız beraberliklere pirim veren , Evli erkelerle birlikte yaşayıp onların aile düzenlerini bozmaktan  hiç rahatsız olmayan bir ruh yapısı ve ahlak anlayışına sahip,

KÖPRÜ ALTINDA YASAK AŞK

En son sevgilisi değerli işadamı beyefendi ile köprü altınlarında kendi arabasından değerli beyefendinin arabasına geçip yasak aşk yaşamayı içine sindirebilecek, anneliğine sindirebilecek bir kişilik olduğunu herkes gibi ben de gazetelerden esefle gördüm, okudum ve öğrendim.

ANNESİ 27 YAŞINDA ERKEKLE YAŞADI

Rahmetli Annesi Emral Hanımefendinin durumu zaten malumdu. 60 küsur yaşında bir hanımefendi 27 yaşında bir beyle nikahsız yaşıyor ve Başkalarında yanlış olarak telaffuz ettiği  bu durumu ne yazık ki Sayın Avşar kendisi de annesi hanımefendi için finanse edip destekliyordu.

SANATIMI BEĞENMEYEBİLİR...

Sayın Hülya Avşar Hanımefendinin sanatım hakkındaki beğeni ya da  beğenisizlik duygularına gelince bu her kişi de olduğu gibi, Sayın Hülya Avşar hanım efendinin de en tabii en normal tercihidir. Herkes herkesi beğenmeye mecbur değildir, sevmeye mecbur değildir. Yalnız sosyal ilişkiler gereği toplumların birlikteliklerinin idamesi saygıyla mücehhez olmalıdır. Bunu da kendilerine hatırlatırım.

HADDİNİ AŞAMAZ

"Kaldı ki hülya Avşar zaten sanatsal manada beni kritize etmez, edemez, haddini aşamaz çünkü buna yetki sahibi değildir, çünkü kendisi değil sanatkar bir şarkıcı dahi değildir. Ama beğenip beğenmeme duygularını herkesle paylaşmak da en doğal hakkıdır.

Aslında mevzuyu fazla büyütmeye de gerek yok, zira ben Ben Bülent Ersoy olarak Ağrı Dağı'nın 5165 metre yüksekliğindeki zirvenin en sivri ucunda oturmuş,  bacak bacaklarını sallayarak bulunduğu zirvenin ve alternatifsizliğinin kırk yıldır keyfini ve onörünü yaşayan bir sanatkar olarak dağ eteklerindeki ovalara da uçuşan sivri sineklerin çıkardıkları vızıltıları duymuyorum, duyamıyorum bile.

 
.
 

Etiketler :