DİYANET'E SERT TEPKİ!

DİYANET'E SERT TEPKİ!

Milli Görüş camiasına yakınlığıyla bilinen ve sanal alemde oldukça etkili mail gruplarından olan 'GençlikGeliyor' adlı mail grubu, Diyanet İşleri Başkanı Prf.Dr. Mehmet Görmez'in fener rum patrikhane ziyaretini sert bir dille eleştirdi.

 
 

Milli Görüş camiasına yakınlığıyla bilinen ve sanal alemde oldukça etkili mail gruplarından olan 'GençlikGeliyor' adlı mail grubu, Diyanet İşleri Başkanı Prf.Dr. Mehmet Görmez'in fener rum patrikhane ziyaretini sert bir  dille eleştirdi.
 
GençlikGeliyor Mail Grup Diyarbakır Temsilcisi Murat BOZ adına yayımlanan bildiride sert ifadeler yer aldı.
 
SİNSİ VE HAİN OYUN'UN PARÇASIDIR!
 
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in, Fener Rum Patriği Bartholomeos'u ziyareti ve ziyaret esnasında sarf etmiş olduğu sözler tarafımızca buyuk bir endişeyle karşılanmıştır.
 
Yapılan bu ziyaret kesinlikle masumane bir ziyaret olarak kabul edilmediği gibi sinsi ve HAİN "Dinler Arasi Diyalog" olarak tabir edilen oyun'un parçası olduğu gözlenmiştir.
 
Ülke müslümanlarını temsilen o makam da oturan zat'ın, ülke müslümanlarının taleplerini her platformda dile getirmek yerine gayr-i müslimlerin taleplerini dile getirmesi ve destek vermesi buyuk bir skandalın dik ala'sıdır.
 
Zamanında ajanlık ve casusluk gibi suçlardan kapatılan 'Ruhban Okulu'nun, gayr-i müslimlerden gelen talep doğrultusunda tekrardan açılmasının gundeme gelmesi ve Diyanet İşleri Başkanı konumunda ki bir zatın bu ajan,casus okulunun açılmasına destek vermesi traji komik bir olay olmakla birlikte büyük bir gaflet içerisinde olmanın göstergesidir.
 
ÖZÜR DİLENMELİ!
 
Ülke müslümanlarının, kendi ülkelerinde kız çocuklarını islami adap'a uygun bir şekilde okullarda okutamadığı ve buna benzer pekçok sıkıntıların yaşadığı bir dönemde Diyanet İşleri Başkanının ülke müslümanlarının taleplerini gundeme getirmek yerine gayr-i müslimlerin sözcülüğüne soyunmasının anlaşılabilir bir tarafı yoktur.
 
Ülke müslümanlarına "Üvey Evlat" muamelesi yapan Diyanet İşleri Başkanı konumunda ki zatın derhal özür dilemesi buyuk bir zarurriyettir.
 
KİMLERİN BAŞKANISIN?
 
Diyanet İşleri Başkanı konumunda ki veli zat'ın ülke müslümanların beklentilerini boşa çıkarmaması adına kimlerin söcüsü ve temsilcisi,başkanı olduğunu açıklaması ve izah etmesi gönülleri ferahlatacaktır.
 
Söz konusu zat'ın müslümanları temsil etmediğini açıklaması durumunda, oluşturulacak olan "Gayr-i Müslimlerden Sorumlu Diyalog İşleri Başkanlığına" getirilmesi daha uygun olacaktır.
 
Murat BOZ - GençlikGeliyor Mail Grup Diyarbakır Temsilcisi
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum