Diyarbakır İl Başkanına Kim Saldırdı?

Diyarbakır İl Başkanına Kim Saldırdı?

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Baki Aksoy, kendisine yönelik saldırı girişiminde bulunan şahıstan şikâyetçi olduğunu söyledi.

Aksoy, "Fiziki saldırı olmadı ama tartışma yaşandı. Şahsın akli dengesinin bozuk olduğunu biliyorum, kendisinden şikâyetçi oldum." dedi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aksoy, yaşanan olayla ile ilgili parti binasında basın toplantısı yaptı. Aksoy, gazetecilere; "Meşhur olamadık. Haber veriyorsunuz haberle meşhur olamayınca olmuyor. Tabii bu şaka." diye konuştu.

Kendisine saldıran kişinin aklı dengesi yerinde olmayan Yılmaz adındaki bir şahıs olduğunu belirten Aksoy şunları söyledi: "Aramızda tartışma yaşandı. Tartışma büyümeden bu kişi partili görevliler tarafından parti binasından uzaklaştırıldı. Dışarıda bir arbede yaşanmış olacaktır ki bu farklı olarak haber yapıldı. Herhangi bir yumruklu saldırıya uğramış değilim.

Sözlü tartışmadan ötürü ilgili kişi hakkında şikayette bulundum. Bu kişi yönetime alınmadığını, neden alınmadığını, akli dengesi yerinde olmayan bir kişinin ne söyleyeceğini az çok tahmin edersiniz. Fiziki saldırı olmadı ama tartışma yaşandı. Şahsın gözaltına alınıp alınmadığını bilmiyorum. Akli dengesi bozuk olduğunu biliyorum, kendisinden şikayetçi oldum."

Etiketler :