Diyarbakırda Sokaklar Taştı

Diyarbakırda Sokaklar Taştı

Diyarbakırspor'un deplasmanda Manisaspor ile 1-1 berabere kalıp Süper Ligi'ne terfi etmesi kentte bayram havası yaşattı.

Altay'ın Adanaspor ile berabere kalması, Karşıyakaspor'un evinde Boluspor'u mağlup etmesi Diyarbakırspor'un Süper Lige çıkışını garantilerken, Yeşil-kırmızılı takım ligin bitmesini bir hafta kala puanını 59'a çıkarıp en yakın rakibine 4 puan fark attı.

Bu sonuçların ardından Diyarbakırspor'lu taraftarlar, 4 sezon sonra yeniden arzuladığı yere çıkmanın büyük sevincini yaşadı. Manısa'da Manisaspor ile oynayan ve kendisine lazım olan sonucu alıp Süper lige çıkan Diyarbakırspor'un bu başarısı Diyarbakır'da sevinç gösterileriyle kutlandı.



Maçın bitiş düdüğünü bekleyen Diyarbakırspor taraftarları maç sonrasında kentin ofis semtinde halaylar çekerek, meşaleler yaktı. Ellerine meşale ve bayrakları alan Diyarbakırspor taraftarları, caddeyi nerdeyse tamamen trafiğe kapattılar. Arabalar ile şehit turu atılırken, bir vatandaşın traktör ile sevinç kutlamalarına katılması dikkat çekti.

Etiketler :