'Dobi Hasan', 28 yıl öncesini unutamıyor

'Dobi Hasan', 28 yıl öncesini unutamıyor

Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor’un ilk maçında İnter’i 1-0 mağlup etmesi, Türkiye’yi sevince boğdu.

 

 

Bordo - mavili ekibin galibiyetinin sevincini yaşayanlardan biri de 28 yıl önce yine galip gelinen maçta Trabzonspor’un formasını giyen Hasan Şengün. Nam-ı diğer Dobi Hasan. Şengün, şu anda çalıştırdığı Bölgesel Amatör Lig'te (BAL) mücadele eden Dikbıyık takımı ile Bolu Termal Otel'de kampta.


Dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi maçını izlerken 28 yıl öncesine döndüğünü söyleyen Şengün, o günleri unutamadığını anlattı. Şengün, “28 yıl önce İnter ile oynanan iki maçta da vardım. Dün akşam maçı izledim. Tabii mutlu oldum. İster istemez geçmişe dönüp duygusallaşıyorsun. Trabzonspor özellikle ikinci yarıdaki futboluyla hem kendisini, hem de Türkiye’yi çok iyi temsil etti. İnşallah devamını da getirir.” diye konuştu.
28 yıl önceki şartlarla bugünkü şartların farklı olduğunu vurgulayan Şengün şöyle devam etti:

“O güne baktığınızda İnter’in de, bizim de çok iyi kadromuz vardı. Bu dönemdeki psikoloji çok daha farklıydı. O dönemde dışarıyı çok iyi tanımıyorduk, üzerimizde çok baskı vardı. Şimdi takımlar çok daha rahat oynuyorlar. Şu an keşke olsaydık da tekrar oynasaydık diyoruz ama geri dönme şansımız yok. Şu anda teknik adamlık yapıyorum. Futboldan vazgeçemiyorum. İşimiz bu. O yönde hizmete devam ediyoruz.”

Şengün, 28 yıl önceki kadroda yer alan futbolcu arkadaşları ile de halen görüştüğünü sözlerine ekledi. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.