Doğa ve macera tutkunları Bursa'da buluştu

Doğa ve macera tutkunları Bursa'da buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesince düzenlenen "Diriliş Off Road Festivali ve Kamp Etkinliği", adrenalin, doğa ve kamp tutkunlarını buluşturdu.Büyükşehir...

BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediyesince düzenlenen "Diriliş Off Road Festivali ve Kamp Etkinliği", adrenalin, doğa ve kamp tutkunlarını buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığının koordinasyonunda Diriliş Off Road Spor Kulübü işbirliğiyle yürütülen etkinlik, Demirtaş Barajı çevresinde başladı.

Türkiye genelinden yaklaşık 40 kulüp ve 150 aracın katıldığı etkinlikte, adrenalin tutkunları engebeli parkurlarda araçlarıyla nefes kesen gösteriler yaptı.

Bursa Enduro Kulübü üyelerinin özel motorlarıyla sergilediği performans, izleyenlere keyifli ve heyecanlı anlar yaşattı. Çeşitli engellerle zorlaştırılmış ağır parkurlarda ise 4x4 araçlarıyla macera tutkunları hünerlerini sergiledi.

Yüreklerin ağızlara geldiği anların da yaşandığı yarışta, sporcular engelleri aşmak için büyük mücadele verdi. Festivale, karavanlarıyla katılanlar da kamp yapmanın tadını çıkardı.

Etkinlik, yarın sora erecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.