Doğal Kozmetik ve Sağlıklı Yaşam Ürünlerinin Adresi

Doğal Kozmetik ve Sağlıklı Yaşam Ürünlerinin Adresi

Doğanın kendisinden elde edilen materyaller ile insan sağlığının birleştirilmesi amacı ile kurulmuş olan Yeşilmarka firması, sağlıklı yaşamı konu edinen tüm ürünlerin satışını gerçekleştirir.

Doğal kozmetik ürünlerinden sporcu besinlerine, Doğal cilt bakımı ürünlerinden, vücut bakımı ürünlerine kadar ve hatta doğal bebek bakım ürünlerine kadar birçok farklı seçenek üzerinden tercih yapabilirsiniz. Doğadan gelen saflığın buluşturulduğu kişisel bakım ürünleri ile siz de kendinizi daha ferah hissedebilirsiniz.

Doğal Sülfatsız Şampuan

İçerisinde kimyasal madde ve zararlı bileşenleri içermeyen şampuan ürünlerine doğal şampuan adı verilir. En az normal şampuanlar kadar fazla ürün çeşidi ile kendi saç tipinize uygun olan doğal sülfatsız şampuan ürünlerine Yeşilmarka aracılığı ile erişim sağlayabilirsiniz. Bitki bazlı olan bu şampuan modelleri doğal onarım ve bakım sağlayarak saçlarınızın istediğiniz görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

Doğal Parabensiz Şampuan

İçerisinde paraben, SLS, SLES gibi kimyasal maddelerin bulunmadığı doğal şampuan ürünleri firmanın kendi adı ile satışa çıkarılmıştır. Kimyasal şampuanlar ilk kullanımda yumuşak bir his uyandırsa da, uzun soluklu kullanım sonrası vücutta çeşitli zararlara neden olabilir. Doğal parabensiz şampuanlar bu hissi uyandırmaz ama sağlığınız için ideal bir kişisel bakım ürünüdür. Normal şampuanlarda kokulandırmak için parfüm gibi kimyasal ürünlerin kullanımı sağlanırken, doğal parabensiz şampuan içerisinde bitki ve meyve yağlarından yararlanılır. Ftalat, paraben ve sülfat gibi kimyasalların yer almadığı doğal şampuan ürünleri;

  • Saçı pürüzsüzleştirmek
  • Saçı onarmak
  • Saçın hacmini arttırmak
  • Saçın parlak olmasını sağlamak gibi görevler üstlenir.

Whey Protein Tozu

Yeşilmarka güvencesi ile firma üzerinden satın alınabilecek bir diğer ürün kategorisi sporcu besinleridir. Sporcuların kimyasal ve yapay ürünler içeren gıdalardan uzak durmaları gerekir. Bu nedenle Whey protein tozu tavsiye edilir. Spor öncesinde, spor esnasında ve spor sonrasında kullanılabilen bir tozdur. Peynir altı suyundan üretilen Whey protein tozu, antrenman sırasında ihtiyaç duyulan proteinin karşılanmasında sizleri destekler. Bir çok farklı aroma ile tatlandırılmış olan bu protein tozuna ve diğer sağlıklı yaşam ürünlerine erişim sağlamak için firmanın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.