Doğan duruşmaya ambulansla getirildi

Doğan duruşmaya ambulansla getirildi

İSTANBUL- Ergenekon sanığı Arif Doğan duruşmaya ambulansla götürüldü.

Ergenekon davası sanığı emekli Albay Arif Doğan, sağlık sorunları nedeniyle evine gelen ambulansla duruşmaya götürüldü. "Can güvenliğimi kim sağlayacak?" diyen Doğan'ın görevlilere bağırarak fırça attığı görüldü.

Emekli Albay Arif Doğan, Samandıra'daki evine gelen 112 ambülansıyla Ergenekon davasının görüldüğü Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ne götürüldü. Tekerlekli sandalye ile binadan çıkartılan Doğan, ambülansa bindirildi. Bu sırada Doğan'ın, "Can güvenliğimi kim sağlayacak?" diyerek görevlilere bağırdığı görüldü. Küfür etmesi dikkatlerden kaçmayan Doğan, ambülansa bindirilene kadar görevlilere bağırdı.

Arif Doğan'ı taşıyan ambülans, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Ergenekon davasının bugünkü duruşması için Silivri'ye hareket etti.

Arif Doğan duruşma salonuna tekerlekli sandalye ile alındı

Ergenekon davası sanığı emekli Albay Arif Doğan, sağlık sorunları nedeniyle evine gelen ambulansla Silivri'ye getirildi. Doğan, tekerlekli sandalye ile duruşma salonuna alındı.

Emekli Albay Arif Doğan, Samandıra'daki evine gelen 112 ambülansıyla Ergenekon davasının görüldüğü Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ne getirildi. Doğan, tekerlekli sandalye ile duruşma salonuna alındı.

CİHAN

Etiketler :