Doğan'ın başına HACI eklendi

Doğan'ın başına HACI eklendi

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, ailesiyle birlikte umre ziyareti yaptı.

Cihan muhabirinin edindiği bilgiye göre, Aydın Doğan, önceki gün öğleden sonra eşi Sema Işıl Doğan, kızı Hanzade Doğan Boyner ve damadı Osman Boyner'le birlikte özel jetiyle Medine'ye geldi.

Medine'de bir gece kalan Doğan ailesine Nüans Turizm yetkilileri rehberlik etti. Doğan ailesi Medine'de Uhud Dağı, şehitlik, Kıbleteyn Mescidi, Kuba Mescidi ve Cuma Mescidi'ni ziyaret etti.

Doğan ailesi, Medine'de Türk yatırımcısı Zeki Yetim'in 'Vadi Buthan' adlı hurma bahçesini de gezdi.

Cuma namazını Mescid-i Nebevi'de kılan Doğanlar, ihrama girip Mekke'ye hareket etti. Dün akşam saatlerinde umre yapan Doğan ailesi daha sonra dinlenmeye çekildi. Aydın Doğan ve beraberindekiler bu sabah Sevr Dağı, Arafat, Mina, Müzdelife ve Nur Dağı'nı gezdi.

DEDESİ CENNET-ÜL MUALLA'DA YATIYOR

Aydın Doğan'ın yıllar önce hacca gelen ve burada vefat ederek Mekke'deki Cennet-ül Mualla'da defnedilen dedesinin kabrini de ziyaret ettiği tahmin ediliyor.

Doğan ailesinin, bu akşam Cidde'de İslam Konferansı Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu'nun verdiği özel yemeğe katıldığı öğrenildi.

Doğan Holding bünyesindeki Hürriyet gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök ve yazar Ahmet Hakan'ın geçen yıl yaptıkları umre ziyaretleri medyada geniş yer bulmuştu.

 

Etiketler :