Doğu Perinçek çok kızdı!

Doğu Perinçek çok kızdı!

İşçi Partisi'nin yayın organı gibi çalışan Aydınlık Dergisi'nin yalan haberleri tutmayınca Doğu Perinçek çok kızdı.

Aydınlık Dergisini cezaevinden yönlendirmeye çalışan Doğu Perinçek, dergide yayınlanan haberlerin tamamı "yalan" çıkınca çok kızdı. Dergi yönetimini ve yazı işlerini topa tuttu.

FABRİKATÖR KIZDI

İddia edilen Ergenekon sanığı Perinçek'in bu tepkisi, Millete komplo iddianamesinin ek klasörlerinde ortaya çıktı. Perinçek, davanın tutuklu sanıklarından Aydınlık Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Deniz Yıldırım ile yaptığı görüşmelerde hep bu konuyu konuştu. Derginin yayınlarından hoşnut olmadığını söyledi.

Dergi kapağının konusu ile ilgili yazı işlerine direktifler veren Perinçek, haberlerin toplumda etki yapmamasından şikayet etti. Söylediklerinin dikkate alınmadığından yakındı. Ergenekon yöneticisi olmakla suçlanan Perinçek, Kürtlerle ilgili yapılan haberlerde ise sert bir dil kullanılmasından rahatsız oldu. Kürtlerle kendilerini karşı karşıya getirmemelerini istedi.

UYDURMA HABERLER ARTIK TUTMUYOR

Uydurma haberler üretmekle görevlendirildiği için Ergenekon iddianamesinde Fabrikatör olarak geçen Perinçek, Aydınlık Dergisi'nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile KKTC 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat'ı konu alan skandal habere ise aynen şu şekilde tepki gösterdi.

Perinçek, direktiflerin sonunda yine dergi personeline yükleniyor. Derginin kapak konusuyla ilgili talimat veriyor.

Etiketler :